ondrejos Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Zdravim Vas. Potreboval bych poradit s mensim problemem. Mam Octavii Scout 2008 tdi. Kdyz jsem pred tydnem zaviral kufr od auta, tak se mi na palubovce rozsvitila kontrolka vadne osvetleni spz.Kdyz jsem kufr otevrel a pote znova zavrel, kontrolka zhasla a Vse fungovalo. Druhy den jsem znova otevrel a zavrel kufr, kontrolka se rozsvitila znovu a uz nezhasla do dneska. Navic mi prestal fungovat zadni sterac a cidla se mi zblaznily. Chvili fungujou normalne a vetsinou se jen rozdviti senzory a problikavaji a pipaji si jak chcou. Dnes rano mi manzelka sdelila, ze vcera zavrela dvere od ridice, samozrejmne uz mnla vypnuty motor a zniceho nic sjely vsechny okna o par centimetru, i kdyz uz nebezel motor a manzelka mnela v ruce klice a chtela zamknout auto. Prosim Vas o radu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Zdravim @ondrejos Pripojil jsi diagnostiku? jake chyby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejos Vloženo 29. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 před 25 minutami, TOMUS napsal: Zdravim @ondrejos Pripojil jsi diagnostiku? jake chyby? Jeste jsem nebyl na diagnostice. Chystam se jet pristi tyden, spi mne jen zajimalo, jestli se neco podobneho nestalo nekomu z Vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Aaa ok Připravit se můžeš na poškozené kable v přechodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejos Vloženo 30. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 V 29. 5. 2021 na 14:24, ondrejos napsal: No uvidim. Doufam, ze oprava bude rychla a levna😃. Kazdopadne dekuju za tip a potom napisu, jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Ok 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.