Publikováno Červen 28, 20214 r Zdravím, mám Octavii 2 FL 2.0 tdi... Dneska mi zničehonic přestaly fungovat směrovky, dálky a stěrače jak zadní tak přední, světelná houkačka funguje, přepínání displeje mezi budíky taky, ale zbytek ne, zničehonic za jízdy... Nevěděl by někdo co s tím?
Červen 28, 20214 r Prvy krok by som odpojil kontakt na baterke pockal 10 s a zapojil spat,neraz sa mi to stalo su to RJ vsade. Ak nepomoze pozriet cez diagnostiku.V meranych hodnotach mas vsetko
Červen 29, 20214 r Autor Diagnostika nic neukázala, jen se nešlo spojit s jednotkou, která je pod volantem
Červen 29, 20214 r To ze vycitas chyby vyuzijes diagnostiku tak na 10% Kazdy jeden pohyb packami je zaznamenavany v RJ.Pekne ich vidno v meranych hodnotach.
Červen 29, 20214 r Autor Jakmile jsem se dostal na měřené hodnoty, tak mi neukázalo, že by to vůbec něco dělalo... Například u světel, dálkové nic a světelná houkačka byla v pořádku... Pojistky jsou všechny v pořádku
Červen 29, 20214 r Pojistky můžou být v pořádku . Jednou mi vypadl drátek ze zadu z pojistkové skříně.
Červen 29, 20214 r Naposledy sa mi stalo ,ze mi truba prestalu fungovat zajazdy.Tak som dosiel odpojil bayerku tym sa zresetuje komunikacia medzi RJ.Nasledne isla jak ma.
Červen 29, 20214 r Autor Koukal jsem také na drátky, které jdou od pojistek, i přímo pod ně, jestli někde není vypálený konektor... I baterku jsem odpojovat... Stále nefunguje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.