Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám Octavii 2 FL 2.0 tdi... Dneska mi zničehonic přestaly fungovat směrovky, dálky a stěrače jak zadní tak přední, světelná houkačka funguje, přepínání displeje mezi budíky taky, ale zbytek ne, zničehonic za jízdy... Nevěděl by někdo co s tím? 

Prvy krok by som odpojil kontakt na baterke pockal 10 s a zapojil spat,neraz sa mi to stalo su to RJ vsade.

Ak nepomoze pozriet cez diagnostiku.V meranych hodnotach mas vsetko

• Autor

Diagnostika nic neukázala, jen se nešlo spojit s jednotkou, která je pod volantem 

Koukni nabpojistku. 

To ze vycitas chyby vyuzijes diagnostiku tak na 10%

Kazdy jeden pohyb packami je zaznamenavany v RJ.Pekne ich vidno v meranych hodnotach.

• Autor

Jakmile jsem se dostal na měřené hodnoty, tak mi neukázalo, že by to vůbec něco dělalo... Například u světel, dálkové nic a světelná houkačka byla v pořádku... Pojistky jsou všechny v pořádku 

Pojistky  můžou být v pořádku  .  Jednou mi vypadl drátek ze zadu z pojistkové skříně. 

Naposledy sa mi stalo ,ze mi truba prestalu fungovat zajazdy.Tak som dosiel odpojil bayerku tym sa zresetuje komunikacia medzi RJ.Nasledne isla jak ma.

• Autor

Koukal jsem také na drátky, které jdou od pojistek, i přímo pod ně, jestli někde není vypálený konektor... I baterku jsem odpojovat... Stále nefunguje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.