Rdk.mks Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Zdravím, mám Octavii 2 FL 2.0 tdi... Dneska mi zničehonic přestaly fungovat směrovky, dálky a stěrače jak zadní tak přední, světelná houkačka funguje, přepínání displeje mezi budíky taky, ale zbytek ne, zničehonic za jízdy... Nevěděl by někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Prvy krok by som odpojil kontakt na baterke pockal 10 s a zapojil spat,neraz sa mi to stalo su to RJ vsade. Ak nepomoze pozriet cez diagnostiku.V meranych hodnotach mas vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rdk.mks Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Diagnostika nic neukázala, jen se nešlo spojit s jednotkou, která je pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Koukni nabpojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 To ze vycitas chyby vyuzijes diagnostiku tak na 10% Kazdy jeden pohyb packami je zaznamenavany v RJ.Pekne ich vidno v meranych hodnotach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rdk.mks Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Jakmile jsem se dostal na měřené hodnoty, tak mi neukázalo, že by to vůbec něco dělalo... Například u světel, dálkové nic a světelná houkačka byla v pořádku... Pojistky jsou všechny v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Pojistky můžou být v pořádku . Jednou mi vypadl drátek ze zadu z pojistkové skříně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Naposledy sa mi stalo ,ze mi truba prestalu fungovat zajazdy.Tak som dosiel odpojil bayerku tym sa zresetuje komunikacia medzi RJ.Nasledne isla jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rdk.mks Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Koukal jsem také na drátky, které jdou od pojistek, i přímo pod ně, jestli někde není vypálený konektor... I baterku jsem odpojovat... Stále nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.