keras Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Ahoj, všiml jsem si, že když jedu sám tak je zapnutý a svítí oranžově airbeg - passenger "on" jako, že se dopředu nesmí dát dětská autosedačka. Když ale jede spolujezdec tak nesvítí nic. Takže je airbag taky zapnutý. Chápu to správně, že je to jen kontrolka na varování, aby tam tu sedačku nikdo nedal když je sedadlo spolujezdce prázdné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Pokud je airbag vypnutý, trvale by měla svítiti konrolka OFF. Pokud je zapnutý, tak svítí po zapnutí zapalování ON, a po 65s by měla zhasnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Ahoj, těsně před tím než kontrolka airbag spolujezdce zhasne tak asi 4x blikne. Je to špatně nebo jsem si toho předtím nevšiml? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 17. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Mám pocit, že mi zhasíná hned. Ale nevím, nevšímám si toho. Až pojedu, mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Nezhasína hneď,až po chvíli, cca minuta. Predtým nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 17. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Jj ano, blbě jsem to napsal, hned bylo myšleno, že jako rovnou bez blikání. Po nějaké době... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.