petr.podzimek Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Začínám být trochu naštvaný. Objednával jsem Combi Style s 2.0 TSI v 6/21 a termín mám 3/23 😔😔😔 Jde nějak zjistit, zda na mě dealer neudělal nějakou levotu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anjeT Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Vyžádej si od dealera tuto tabulku, kde máš, kdy bylo objednáno. Jinak abych zmírnil nasranost ostatních, objednány dvě Octavie 30.6.21, kdy první je 2.0TDI 110kw ve Stylu prakticky v plné výbavě včetně nezávisleho topení a tažného = předposlední (již 4. termín) byl 26KT a nyní přehozen na 34KT a druhá 1.0 TSi Active v automatu, prakticky holá, předposlední KT28 a nyní bez zaplánované zakázky, uvedeno pouze předpokládané zaplánování 36-38KT. Jedná o dvě prakticky úplně odlišná auta, takže podle čeho se plánuje ví jen bůh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Chlapi pomalu nabývám dojmu, že by se toto vlákno mělo přejmenovat na: dlzka dodania STAREJ octavie :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas92 Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Ahoj, mluvil sem s prodejcem a tvrdí že mám O4 - MR2022, ačkoliv výroba byla zahájena dne 23.6.2022 a vyrobena 26.6.2022. Poznám nějak v autě jestli se jedná o MR2022 nebo 2023? Schránka u spolujezdce je klimatizovaná a má decentní polstrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Tak i když facelift je už na obzoru, myslím, že nemá smysl nazývat nové auto starým... Kdyby facelift byl opravdu 2023, tedy 4 roky po uvedení modelu (jak je ostatně u Octavie zvykem), tak na stáří auta, které už máte to přece nic nezmění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Vyjde nové pekné faceliftované auto, ktoré sa bude každému páčiť a tebe príde stará predfaceliftová verzia. Čiže už len morálne to auto bude staré, aj keď bude z výroby nové. Druhá vec je, že pokiaľ už bude na svete facelift, tvoja predfaceliftová verzia automaticky stratí na hodnote. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 V 27. 7. 2022 na 15:14, Andreas92 napsal: Ahoj, mluvil sem s prodejcem a tvrdí že mám O4 - MR2022, ačkoliv výroba byla zahájena dne 23.6.2022 a vyrobena 26.6.2022. Poznám nějak v autě jestli se jedná o MR2022 nebo 2023? Schránka u spolujezdce je klimatizovaná a má decentní polstrování. Desátý znak VIN kódu-L=2020, M=2021, N=2022 https://cs.wikipedia.org/wiki/Identifikačn%C3%AD_č%C3%ADslo_vozidla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 On 7/27/2022 at 10:58 PM, Škodov_KÁR said: Vyjde nové pekné faceliftované auto, ktoré sa bude každému páčiť a tebe príde stará predfaceliftová verzia. Čiže už len morálne to auto bude staré, aj keď bude z výroby nové. Druhá vec je, že pokiaľ už bude na svete facelift, tvoja predfaceliftová verzia automaticky stratí na hodnote. No ale na tu novou verzi se bude stejně čekat dokud nevyrobí ty objednané starší, takže je to úplně jedno. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Hlavně RSa bývají později a nějake rs challenge verze ještě o další chlup později. Takže i kdyby ve 2023 představili facelift, tak si myslím že první RSka budou na cestách ne dřív jak přelom 2024/2025 při normálních lhůtách dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 31. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2022 Nevíte někdo, dneska končí celozávodní dovolená, nebo ještě týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2022 Ještě týden volna v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 V Loukove jiz neni jedine odstavene auto a to jich tam jeste pred tydnem par stovek bylo. Tak snad to uz bude bez odstavovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Svijany u Turnova totéž. Úplně prázdná plocha. Ale kde teda to auto mám? Dealer mi koncem června řekl, že mám auto vyrobené a odstavené. Plochy jsou prázdné, dealer ho nemá a já taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @boban1108 Snad každý si v duchu jednou řekl, když jel kolem Boleslavi a viděl ty nekončící vlaky plné nových aut, že by to ani nikdo nepoznal kdyby se (mu do garáže) jedno ztratilo. Třeba se právě ztratilo to tvoje. :D Ba ne, to byl jen pokus o vtip. Osobně bych si tipnul, že probíhá kompletace a je na cestě k dealerovi. Ten o tom vůbec vědět nemusí, což by jen potvrzovalo slova mého prodejce, který mi říkal, že auta jim chodí zcela náhodně, bez nějakého předchozího upozornění, které to přesně budou. Třeba to bude i tvůj případ, z ničeho nic ti prodejce bude volat, uvidíš... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @Rapid1.0 Co jsem naposledy mluvil se svým prodejce, tak opravdu zoufalí z toho jak jim chodí nové vozy. A to nejen O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @petr.podzimek Jo, ze svého prodejce to cítím taky. Nejhůř na tom je podle jeho slov Octavie a Kodiaq. Prý jak jim teď snižovali cca o 1/4 roční příděl, tak se už takhle špatná situace ještě víc zhoršila. Dost Octavií objednaných v roce 2021 jim prý Škodovka přesunula na KT 9/2023 dokonce. Mě v pondělí říkal, že mám štěstí, že se mi výroba přesunula "jen" z KT 34-36/2022 na KT 39/2022. Tak si myslím, že do Vánoc bych se snad dočkat mohl. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @Rapid1.0 Mě už ani nic nesliboval. Protože nikdo neví jak budou dostupné díly za půl roku, za 2-3 měsíce, za měsíc. Objednal jsem 06/2021, zaplánování do výroby je na 01/2023 (už asi měsíc). Čekání jak na Ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @petr.podzimek Tak to jsme objednávali stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 (editace) @Rapid1.0 Jsem na tom úplně stejně s dodáním. Objednáno 02/2021. Nejdřív 25KT, pak 36KT a teď 39KT. Tak uvidíme. Navíc se vsadím, že to auto nebude tak jak bylo objednáno. Třeba 360 kamery budou nejspíš chybět. A kdoví co ještě. Štve mě to a zatím nemám vymyšleno jak se k tomu postavit jestli na to dojde. Editováno: 4. Srpen 2022, autor: Chloop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @Chloop Ze škodovky zatím nešlo info, že by ti něco odebrali se snížením ceny a doručením dříve? Jak se k tomu postavit je těžké, řešili jsme to pár stran zpět... dobrá varianta a správné řešení prostě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 před 26 minutami, Chloop napsal: @Rapid1.0 Jsem na tom úplně stejně s dodáním. Objednáno 02/2021. Nejdřív 25KT, pak 36KT a teď 39KT. Tak uvidíme. Navíc se vsadím, že to auto nebude tak jak bylo objednáno. Třeba 360 kamery budou nejspíš chybět. A kdoví co ještě. Štve mě to a zatím nemám vymyšleno jak se k tomu postavit jestli na to dojde. ty jóóó, rok a měsíc už ve své lítím (objednáno 5.2.2021 a 26.6.2021 vyrobeno, 7.7.2021 na značkách a doma) a nad těmi termíny jen žasnu a je mi úzko :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @Zzzzz No ale je nutné uvědomit si jednu věc. Spoustu lidí tady nebo i na FB píše jak objednali a do půl roku auto měli. Vsadím se ale, že ve většině případech se jedná o již objednaná auta dealerem "na sklad". Pak když přijde zákazník, prodejce mu nabídne nové auto, a pokud se zákazník "trefí" do objednané konfigurace prodejcem, kterou lze částečně před výrobou pozměnit, má vyhráno, protože čeká podstatně kratší dobu, než někdo, kdo si objedná konfiguraci úplně novou a čeká od samého začátku. To se pak porovnávají jablka hrušky. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 To si nemyslím, že by byl můj případ. Na konfiguraci jsme dělali několikrát a návrhy z jeho strany jsem smetl vždy ze stolu s tím, že já jsem zákazník, já platím a já chci konkrétně postavený vůz, který půjde bez kompromisů do výroby, ne, že je skladově již někde postavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 48 minutes ago, JirikHL said: @Chloop Ze škodovky zatím nešlo info, že by ti něco odebrali se snížením ceny a doručením dříve? Jak se k tomu postavit je těžké, řešili jsme to pár stran zpět... dobrá varianta a správné řešení prostě není. Ne. Nic takového. Soudím z toho, že jednomu členovi fóra se to tu stalo, ale za boha to teď nemůžu najít. Objednal kamery, auto bylo tuším vyrobené v únoru 2022 a do nedávna čekalo na parkovišti na výplně. No a dovezli ho bez kamer a nijak to Škodovka neřešila a ani neoznámila. Vzhledem k tomu jak dlouho je tohle v nabídce nedostupné, tak se vsadím, že je prostě nemají a nemontují to tam. A spoléhají, že to lidi nebudou řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 @Chloop Ano to je můj případ a dnes jsem dostal k nedodanému (a zaplacenému - 12 000 kč) Area view vyjádření od prodejce: "Dobrý den, bohužel pro Vás nemám dobré zprávy. Výbava Area View byla odebrána z důvodu chybějících komponentů a bohužel ani v současné chvíli ji do vozu nelze objednat. Bylo přistoupeno k plošnému odebrání této výbavy, bohužel ale bez nároku na cenovou kompenzaci." Takže si ŠKODA nechala mých 12 000 kč a naser si. Tohle je asi odměna za to čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.