stanmar Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Info z výroby k datu 10.2.2022 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Docela by mě zajímala informace, kdy předpokládají ze rozjedou nahrání výrobu těch dveřních vyplní. Přeci jen od požáru už nějaký ten týden uběhl a nějaké kroky už podniknuty být musely. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Jo tak to mě taky, auto melo jit do výroby začátkem března, bohužel zatím mi nikdo nedokáže rict, zda to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Tak zatím se vyrábí - dnešní zpráva : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 To ze se vyrábí víme, ale kdy budou dostupné ty dverni vyplne nikdo neví, tady by mě zajímala nějaká konkrétní informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Mne predajca oznámil - auto malo byť vyrobené minulý týždeň - že nasledujúce dva mesiace to nehrozí. Celkom som sa na to auto tešil, ale už mi to ani nevadí. Moje súčasné so 190tkm jazdí veľmi dobre, netrpí chorobami že v mraze nefungujú nejaké senzory alebo že by žralo olej ako tu dnes čítam, leasingovka sa "plácla po kapse" mám nové brzdy, nové zimné pneu ešte 100tkm vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 21 minutami, OpelInsi napsal: Mne predajca oznámil - auto malo byť vyrobené minulý týždeň - že nasledujúce dva mesiace to nehrozí. Celkom som sa na to auto tešil, ale už mi to ani nevadí. Moje súčasné so 190tkm jazdí veľmi dobre, netrpí chorobami že v mraze nefungujú nejaké senzory alebo že by žralo olej ako tu dnes čítam, leasingovka sa "plácla po kapse" mám nové brzdy, nové zimné pneu ešte 100tkm vydrží. Máš vin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 2 měsíce. No hezky…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 2 hours ago, Hamman said: Máš vin? Díky moc za pomoc, už jsi mi nabízel. Prodejce tvrdí, že auto ještě nemá VIN přidělenou. To mi připadá, že to do výroby asi vůbec nešlo. U nás ve firmě má stroj přidělenou "VIN" po potvrzení objednávky a taky máme dodací lhůty 10 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Uz si nepamatuju, komu jsem se na to dival a komu ne :D .. Tady je VIN standardně 14 dní před výrobou, v týhle situaci i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 OK :) možná už věděli že něco vyhoří, tak VIN-ka na další týden už nepřidělovali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Zeptám se pro zajímavost, jestli někdo neví jak to je, když jde auto na odstavnou plochu.... Z ERWINu se dají stáhnout data o konkrétním vozidu. Je tam i přesné datum výroby. Toto datum výroby je kdy sjelo auto z linky (než šlo na louku), a nebo kdy byla dokončená repase po vrácení z odstavné plochy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Toto přišlo prodejcům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Hezké slinty, ale na té téměř plné A4 mi chybí jedna krátká věta typu: "náhradní výrobu rozjedeme do 2-3 měsíců". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Kratší verzi jsem psal zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 @Dixik2 Nemáš ponětí co znamená to "omezené výbavové verze", respektive kterých výbav se týká ten duben/květe? Jestli spíš těch nižších, nebo vyšších? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Mám tu informaci pouze takhle.Podrobnější bohužel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Aj pri tychto sialenych dodacich dobach, podarilo sa niekomu z predajcu vyboxovat aj viac ako 5 percent (ak bral len jedno auto)? Napr nejake komplety ktore sa kedysi rozdavali na poziadanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 To by mě také zajímalo - včera jsem se na toto téma totiž bavil s jedním vedoucím prodeje, a ten mi řekl, že už aktuálně žádné procentuální slevy nedávají a pokud přece jen něco dají, tak maximálně slevu 10 tisíc Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Mam kolem 13%, ale to bych to musel koupit na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Kdy jsi objednával, respektive jsi běžný zákazník z "ulice"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 V prosinci, ale mam ji i ted na dalsi vuz a nejsem.. nekomu znamemu bych to zprostredkoval a pak mu vuz prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Já jako obyč zákazník z ulice jsem dostal v listopadu 2021 slevu 9% na O4. Aktuálně už to ale asi bude jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Ano já jsem zmiňoval aktuální situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Ted mi prislo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.