cross Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Ofiko 11 ... tak teď jsem konečně ve stavu, kdy by se mi už nevyplatilo objednat druhé a první zrušit, abych ho měl dřív :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 jj, taky jsem se pro zajímavost minulý týden při přebírání ptal. Říkal mi, že klientům říkají, že to bude minimálně rok, ale nedokážou odhadnout, jak reálně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Já teď čekám 11 měsíců a při objednání v dubnu 22 bylo avizo 10-11. Tak uvidím. 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Tak přeju pevné nervy. To tady slyšelo hodně lidí a pak se většinou čeká 17-18 měsíců… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 9 hours ago, mobil-man said: Já teď čekám 11 měsíců a při objednání v dubnu 22 bylo avizo 10-11. Tak uvidím. 😁 Jako držím ti palce a úpřímně přeju, abys auto v tomhle termínu skutečně dostal. Ale já jsem za ty už skoro dva roky čekání slyšel tolik termínů a ujištění, že.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 (editace) Zdravím. Tak jsem dnes oslavil rok od objednání a šel se zeptat prodejce. Nová předpokládaná doba výroby červenec 2023. :-( Jak šel vývoj: objednáno 7. 3. 2022 - dodání zhruba za rok dotaz v říjnu - výroba 9. až 11. týden 2023 (zhruba rok) dotaz v prosinci - výroba duben až květen 23 dotaz dnes - výroba červenec 2023 (16 měsíců) Objednán liftback 1.5TSI DSG Style+a pár věcí navíc... Editováno: 7. Březen 2023, autor: hairman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Tady jde vidět ten dvojí pohled. Ty jsi třeba nasraný, že ti to (údajně) dodají až za 16 měsíců a já jsem rád, že mi to (údajně) dodají nakonec za 17 měsíců místo za 20 :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 (editace) No, nasraný trochu jsem. Doufal jsem že bude doma před začátkem prázdnin. Editováno: 7. Březen 2023, autor: hairman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Ale neboj, nie si v tom sám :) ja to mám podobné ako ty, akurát máš optimistickejší termín. Moje auto objednané cca v polovici februára 22 s tým, že predbežné dodanie cca február/marec 23. V januári info ohľadom termínu, update od dílera - september/október 23 (37.-40. týždeň). Tiež som dúfal, že by to pred letom mohlo byť, ale prečítaním tohto fóra som stratil ilúzie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbaa Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Já se přidávám taktéž do klubu, objednáno 5.1.2022, combi 1.5TSI DSG Style+a pár věcí navíc. Prvotní odhad prodejce 9-12 měsíců dotaz v 8/22 - výroba měla být 10/22 dotaz v 9/22 - přesun na 12/22 dotaz v 12/22 - přesun na 1/23 dotaz 1/23 - přesun 3/23 dotaz 7.3. - aktuálně svítí 15. týden never ending story... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 V odboráři ani slovo o nedokončených vozech. Takže když se o něčem mlčí, tak to zrovna nefunguje a nechtějí to rozpitvávat :D Ale pobavila mě kuřácká hlídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Člověk by si řekl, že už konečně zbytek nekompletů dokončej a stejně pořád průtahy... :-X Alespoň ta výroba nových vypadá celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Sobecky musím říct, že mě ta výroba nových těší :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 (editace) Přiložený článek je převážně úvaha autora, ale o tom, že třeba i koncern, potažmo Škodovka si může dělat s dodáním nového vozu zákazníkovi co chce a vymýšlet si mnohé, nebo ještě lépe vůbec o něčem takovém raději mlčet, tak o tom se tady již diskutovalo vícekrát. No na každém šprochu, může být pravdy trochu, nakonec vzpomeňme, že i s dodáním a prodejem spalováků versus elektromobilů na konci kalendářního roku a hrou čísel jejich prodejů, když končí sledované období pro výpočet emisních pokut je to taktéž ledasjaké. https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/stale-vic-zakazniku-depta-cekani-na-dodani-davno-koupenych-aut-nedostanou-je-ani-kdyz-byla-vyrobena/ Editováno: 10. Březen 2023, autor: DušanV 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhukoktejl Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Zčlánku: "čekají, až oni čekatelé budou připraveni polknout hořkou pilulku a smíří se s tím, že jejich auto objednané klidně i v roce 2021 už nedorazí. Za nové ceny jim ho prodají s radostí." Na tom zcela jistě něco bude. Pro výrobce je nežádoucí dodat auto objednané v roce 2021 za cenu z roku 2021. Mnohem pohodovější je čekatele otrávit do takové míry, že to vzdají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Chtel bych videt toho, kdo ty teorie vymysli, no klasicky autoforum clanek 😁 Kazdopadne zlaty bludistak za to kdo uhadne, proc v odborari tentokrat nic o poctech nekompletu nepsali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Ale zas, nepochvalili by sa, ze uz ziadne nie su? 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 @HammanMůžu se zúčastnit i já? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Vraj je nejaký problém s DSG prevodovkami, vie niekto niečo o tom? Mám objednanú Style+, 1.5 tsi e-tec s nejakými blbosťami naviac. Aktuálne čakám už 14. Mesiac a auto už malo byť vyrobené 6. Týždeň 2023 a stále nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 O problému s DSG jsem nikde nečetl. To, že nemáš po 14 měsících vyrobené auto, ale není nic zvláštního, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 V 6. 3. 2023 na 23:24, mobil-man napsal: Já teď čekám 11 měsíců a při objednání v dubnu 22 bylo avizo 10-11. Tak uvidím. 😁 Tak auto od minulého týdne u dealera. Teď čekání na papíry a značky, takže od objednání do předání to bude pod 12 měsíců. Dorazilo jich teď velké množství. Liftback 1.5 style+ elektrický kufr + bezdrátové dobíjení tel (možná to je nějaký paket?). 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 On 3/10/2023 at 2:14 PM, DušanV said: Přiložený článek je převážně úvaha autora, ale o tom, že třeba i koncern, potažmo Škodovka si může dělat s dodáním nového vozu zákazníkovi co chce a vymýšlet si mnohé, nebo ještě lépe vůbec o něčem takovém raději mlčet, tak o tom se tady již diskutovalo vícekrát. No na každém šprochu, může být pravdy trochu, nakonec vzpomeňme, že i s dodáním a prodejem spalováků versus elektromobilů na konci kalendářního roku a hrou čísel jejich prodejů, když končí sledované období pro výpočet emisních pokut je to taktéž ledasjaké. https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/stale-vic-zakazniku-depta-cekani-na-dodani-davno-koupenych-aut-nedostanou-je-ani-kdyz-byla-vyrobena/ Ten článek je o něčem dost jiném, než co tady řešíme... Mimo jako vždy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 před 11 hodinami, cross napsal: O problému s DSG jsem nikde nečetl. To, že nemáš po 14 měsících vyrobené auto, ale není nic zvláštního, bohužel. No to je jasné, skôr som narážal na to, že moja octavka sa nevyrobila v tom 6. Týždni prv kvôli problému s baterkami v e-tec a teraz to je kvôli dsg prevodovke 🤷🏼♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havros Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Budu rekordman s autem objednaným v únoru 2021? Nic extra, Style kombi 2,0TDI 85kW 6MT... 25 měsíců a stále čekám. Prý nekomplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.