shein Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 před 2 hodinami, Vrbaa napsal: @Hammanmohl bych se prosím zeptat, zda je nějaký problém s DSG převodovkama? Objednával jsem 1/22 1.5 Tsi E-tec a měl jsem už několik odkladů, a mělo se vyrobit 15. týden, ale dealer mi dnes volal, že prý momentálně nejsou vůbec DSG, tedy se zatím odkládá na neurčito. Je to pravda s těmi DSG? Su 14 tyzden vyrobena 2.0tsi dsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 @sheinnecituj příspěvek přímo nad sebou, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Tak DSG prevodovek je x druhu, neda se pausalne rict jsou/nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Já čekám na Octavii Combi style 2,0 TDI 110kW automat a další příplatky. Objednáno 1. týden v dubnu 2022, kdy byl termín slíben do konce roku, kterému ale nikdo nevěřil. Na podzim aktualizace na 05/2023 a dnes nové info, že je plán na 10/23...... takže stále stejná písnička dokola..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 Dá se určit nějaký "návod", jak správně číst v odboráři? Už tedy vím, že mě zajímá pouze MB I. Pak se tam objevuje motor EA 211, baterie PHEV - to je pro elektromobily nebo pro ten e-TEC automat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 PHEV je plug-in hybrid.. MHEV je mild hybrid, pokiaľ viem dobre 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Tak uz jsem si pro ni teda taky dosel, objednano 4.1. 2022, prevzato 3.5. 2023, ale za to muzu ja, jinak bych ji mel cca pred mesicem aktualni dodaci lhuta na liftback je 8 mesicu, combi 11 mesicu 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Krása, tak to by teoreticky měli ten říjen/listopad u mě stihnout. Do původního termínu to mám cca 9-10 měsíců. A i sis ji odvezl nebo jsi to jen hodil před bránu dealera a šel pryč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Nee mam ji doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Odborár tiež hlási pozitívny vývoj 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Ahojte, tak moje auto (RS combi, 2.0 TSI M6) bolo už tiež vyrobené. Objednanie 20.1.2022, výroba 3.5.2023. S predajcom som sa dohodol na prevzatí až v priebehu júna (auto je potrebné prihlásiť do 30 dní od nadobudnutia). Ide o to, že u nás na Slovensku sa od 1.7. mení výška registračného poplatku a pri výkone 180KW bude značný rozdiel. Výška poplatku platná do 30.6. je 1900€, od 1.7. to bude 360€. Takže už ten jeden mesiac navyše, čo na aute nebudem môcť jazdiť, mi za tú úsporu stojí. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/skoda-auto-zkompletovala-vsechny-nedokoncene-vozy-z-odstavnych-ploch/2363638?utm_campaign=abtest217_krokovy_redesign_feedu_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz&_si=ZHVpYjdhczhnNg%3D%3D&_ho=Ng%3D%3D&_st=MTY4MzgwMTc0MDg1MQ%3D%3D&_ts=JTdCJTIyaW5pdCUyMiUzQTElMkMlMjJ0Y2xvYWRlZCUyMiUzQW51bGwlMkMlMjJjbXB1aXNob3duJTIyJTNBbnVsbCUyQyUyMnVzZXJhY3Rpb25jb21wbGV0ZSUyMiUzQTElN0Q%3D&_tc=Q1BybWVBQVBybWVBQUQzQUNFQ1NERENzQVBfQUFFUEFBQVRJSVhJQmhDb2tCU0ZDQUdwWUlJc0FBQUFIeHhBQVlDQUNBQkFBZ1FBQkFCSUFJQVFBQUFBUUFBUWdCQUFDQUJRQUlBSUFBQUFBQ0VCQUFBQUFBQUFBQVFBQUFBQUFBQUFBSVFBQUFBQUFBaUJBQUFBQUFBQkFBQUFBQUFCQVFBQUFnQUFBQUFJQVFCQUFBQUVBZ0FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFRZ0FBQUFBQUFBQUFBZ0FBQUFBRUVMb0ZRQUN3QUtnQVhBQXlBQ0FBR1FBTkFBY3dCRUFFVUFKZ0FUd0FxZ0JpQUQ4QUlTQVJBQkVnQ09BRTRBS1VBV0lBeXdCbWdEdUFINkFRZ0Fpd0JKZ0MwQUYxQU1DQWF3QTJnQjhnRTJnTFVBVzRBdk1Ca2dETGdHbEFOVEFoY0FBLllBQUFBQUFBQUFBQQ%3D%3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Zajímavé. Evidují přes 400.000 objednávek. Kdyby to všechno byly Octavie, tak při aktuálním tempu je vyrobí za cca 12 měsíců. Kdybych počítal systém FIFO (plus samozřejmě dle výbavy mohou částečně měnit pořadí). Hamman psal výše, že combi je aktuálně za 11 měsíců. Já už čekám 11 a mám čekat ještě 5-6. 400.000 Octavii to ale není, takže reálně to musí stíhat daleko rychleji - kdyby to bylo 200.000 Octavií, tak je to necelý půl rok na dokončení všech. Ale je to jen matematika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Tak ono aktuální doba dodání je míněna pro to, co zrovna objednáš, staré neumí cestovat v čase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Jo jasně, to jsem ani neměl na mysli. Ale v uvedeném počtu objednávek jsou i ti, kteří objednali minulý měsíc a měli by se tak matematicky vyrobit do půl roku. Ale po delším čtení tohoto vlákna mi je jasné, že běžnou matematikou to nefunguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Mně to letos vlastně už dvakrát posunuli výrobu o 5 týdnu z 11.-13. týden na 16.-18. a potom na 21.-23. vždy důvod čipy do infotaimentu. Doufám tedy, že je to třetí a finální termín v tomto roce, 15 měsíců čekání je až dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 15 dobrý, já čekám na čip už 18 měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbaa Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Dnes mi volal dealer, už asi 6. posun, že kvůli nedostatku dílů do převodovek (1.5 TSI DSG) přesun výroby z 20. týden na 23. týden, objednáno 5.1.2022 a že skrz nedostatek dílů pro DSG ani tento termín není možné garantovat. Jsem z toho už fakt nešťastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 Tak to jsi mě moc nepotěšil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 https://tydenikpolicie.cz/z-nove-octavie-prepravovane-nakladnim-vlakem-z-mlade-boleslavi-do-bohumina-nekdo-cestou-ukradl-kola/ To se tak těšíš, že už je konečně na cestě ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 ... to je tak, když je zhnilo škodovce dávat kola rovnou bezpečnostním šroubem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 ako keby ten bezpecnostny srob daco pomohol. je obmedzene mnozstvo vzorov a vsetky maju zlodejickovia nakupene. rovnaky stav ako s TSA zamkami na kufroch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 I tak by s tím měli více práce a eliminován by to úplné "začátečníky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 V odboráři o automatické převodovce nevidím zmínku o problémech ve výrobě, tak to asi jen není uveřejněno. Zato mě překvapila "plač-sekce" na zdražování - mně přijde, že zrovna tady si nemají na co stěžovat, když dostávají doplacenou i inflaci :D Tak snad nepůjdou do stávky, to by se asi termíny začaly opět posouvat. Nicméně mezitím by se na druhou stranu zase naskladnily díly : )) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Auto v piatok doviezli k dilerovi. Prevzatie sme dohodli na 6.6. 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.