Jak41 Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Zdravím, mám Felicii 1,3 a nějakej dobrák uřízl katalyzátor. Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost, tak bych poprosil o radu. Zvládl bych to udělat sám? S prací rukama nemám problém. Potřebuju to udělat nějakou levnou formou- loňský rok v gastronomii mne finančně velmi vyčerpal... Případně kdyby to někdo zvládl udělat tak, abych to zvládl zaplatit. Jsem z Prahy 4. Díky moc, J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Obvykle sa to mení aj s výfukovým potrubím, keďže to staré bude celkom iste poškodené od neodbornej manipulácie. Kamarát (auto majú v rodine od novoty) to dočasne vyriešil tak, že tam dal bezkatalyzátorové potrubie (ako z Favoritu) a pred ďalšou emisnou kontrolou pôjde auto do šrotu, lebo seriózna oprava by bola ekonomický nezmysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Můžeš dat kousek trubky a potencjometr 1k ohm a bude klid 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.