Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mám tiež z číny, ale celé svetlo. Ani raz nezablikala

Mám taky z Aliexpress (stejně jako Keras) a taky nebliká. 

Ja som písal o žiarovkách. Tieto celé svetlá mám aj ja, červené vo dverách, biele v interiéri som mal na Rapidke. Tiež neblikali, ani jedno a svietia super.

Kluci je fajn že Vám to nebliká. Já to zkusil vyměnit (koupil jsem dva kusy) a zdá se že to pomohlo. Ale ještě jsem to pořádně neozkoušel. Ale u té první LEDky to poblikávání dělalo už po chvilce. U té druhé zatím nic. Otestuju to ještě více. 

Jen když se vyjadřujete konkrétně k tomu co máte vy a že Vám to nebliká případně sdělujete jakýkoliv názor bylo by dobré pro přehlednost tohoto fóra dávat konkrétní odkaz k tomu co vlastně máte a o čem vlastně hovoříte. Obecně čína je mraky produktů. Některý jsou prostě kvalitnější některý mizerný ale házet je do jednoho pytle by nebylo fér. 

Níže obrázek toho o čem mluvím já. 
Odkaz :
https://www.ledautozarovky.cz/LED-Autozarovky-T10-W5W-18x-SMD-3030-12V-3W-bila-d45.htm

8x-SMD-3030.jpg

Ako myslim si ze kupovat tuto led nema zmysel ak sa da do 10eur kupit cele svetlo s led plug and play. Je to vo viacerych vlaknach i v mojom o aute. A svieti to perfektne, nic neblika. Hentaku ziarovku som daval do scross, kedze tam nikto nerobi cele svetlo a svietivost polovicna

A hlavně bych si našel někoho s platební kartou a vzal bych to v číně - zbytečné živit překupníky co to tam stejně kupují.

2022-08-19 08_47_24-2pcs 6000k Led Luggage Trunk Lamp Waterproof Dust-proof Car Interior Light For S.png

2022-08-19 08_48_50-42pcs Led 1157 T10 31_36_41mm Car Auto Interior Map Dome License Plate Replaceme.png

Samozrejme na to celé svetlo treba v kufre zväčšiť otvor na dĺžku aj na šírku, milimeter, dva, treba to merať.  Pôvodné je menšie.

Netreba nič zväčšovať! stačí založiť plastový nastroj na rozoberanie plastov do otvoru, ci tenký nôž a po nej zatlačiť svetlo tak, aby kĺzala po noži a silnejšie zatlačiť.

Ak už niečo chcete upravovať, tak potom radšej prejsť pilníkom po tej zapadacej ploche na svetle.

Ano presne tak. Ked uz, radsej trochu obrusit svetlo, ako oblozenie kufra. Do boducna, potom by bol vacsi otvor pre orig. lampu.

Tak, tak, máte pravdu, lebo v kufre sa mení svetlo každý polrok iné.

Aj keby uz len jediny raz bolo potrebne vratit z nejakeho dovodu povodne svetlo, a budes mat obrusene oblozenie kufra, povodna lampa tam nebude sediet a moze vypadavat z ulozenia 😉

Já žiletkovým nožem oříznul díru v plastu - bylo to jednodušší. Zvětšení díry na lampičku vůbec nevadí a nikdy nikdo vracet žárovku nebude. Jediný důvod vracení žárovky by snad mohlo být, že planetu napadnou mimozemšťani požírající LED zdroje světla. Nepravděpodobné.

• 1 měsíc později...

Po nekonečném čekání na zboží z AliExpressu jsem pořídil toto osvětlení interiéru. Po lehké úpravě sedí do kufru, s větší úpravou i do schránky před spolujezdcem - zatím jsem neřešil.

Však to je to svetlo z Aliexpresu :)

Jen nechápu OBAutodily, jelikož jsem tam také cca měsíc zpátky kupoval LEDky do kufru, dokonce ta fotka Scaly je moje, ale já kupoval za 900,- a teď je mají za 400,- :(

Já chtěl původně to, co jsi ve svém vlákně doporučoval (ODKAZ), jenže to už nebylo k dispozici. Našel jsem tam ale to, co tedy patrně bude stejné jako na AE, ale bylo to do 2 dnů doma a svítí parádně 😉. Cenová politika OBAAutodíly je opravdu zajímavá 🤔.

Upraveno od marskama

Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť.

Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene).

Chtěl jsem je koupit, ale jak píšete, již je nemají.

JJ, ty mnou koupené můžu jen doporučit 😉.

V 7. 10. 2022 na 7:49, csabac napsal:

Jasné, že ej to svetlo z číny. Nebudú to separe vyrábať v EU, keď sa to dá doviesť a prebaliť.

Dôležité je, že má a cenu si zváži každý už že čo je pre neho výhodné cena/kvalita/čas dodania. Tak tých 900 je hodne pekný zárobok ak zoberiem, že pár šiel za 7-8 eur (nemám aktuálne prehľad o cene).

Jasně. Věřím tomu, že z Číny je i zarovkovej originál. 😁

Aliexpress 120Kč, tady to bylo 900Kč. Kvalita naprosto stejná - je to stejný výrobek. Ale chápu, že někdo to to prostě nemůže s žárovkovým světlem vydržet a 800Kč navíc mu za to stojí. Podle mě je ta cena nehoráznost.

To je vec názoru...ponuka a dopyt a nedočkavosť :) Princíp podnikania.  Ja som kúpil pár za cca 7-8 eur, ale to sú roky, čo som bralAk sa nájde, kto to zaplatí, tak to zaplatí.

před 3 hodinami, thejohndoe napsal:

Aliexpress 120Kč, tady to bylo 900Kč. Kvalita naprosto stejná - je to stejný výrobek. Ale chápu, že někdo to to prostě nemůže s žárovkovým světlem vydržet a 800Kč navíc mu za to stojí. Podle mě je ta cena nehoráznost.

Důvodem je především absolutně nedostačující světlo v zavazadlovém prostoru 😉

neviem akú silu má tá T10na, ale ak to porovnám s T10 čo som dával žene do suzuki, tak tie led náhrady už so zabudovanými led sú 2-3x silnejšie než pri výmene žiarovky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.