Přejít na obsah

Osvetleni pri vystupovani


Host RampaMcqak

Doporučené příspěvky

Host RampaMcqak

Aahoj vsem,dostal jsem dobrej napad a inspiroval me tchan,koupil si superba tam kdyz se otevrou dere tak vam ze spod veri sviti svetylko tam kam zrovna vystupujete,uz jsem nasel i v etce jake to je svetlo a jak bude trochu casu tak ho tam zkusim nekam namontovat okouknu v jakych mistech to je u superba a pak to snad bude hracka.Nedelal jste to uz nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to svetlo mam vo dverach.Ale cervene,tak som rozmyslal ,ci sa neda zohnat ta krytka v bielom ,nech to osvetluje aj okolie na zemi.Ale asi to strati funkciu vystrazneho svetla otvorenych dveri....

to samy v cirym provedeni mas v kufru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevypada spatne, nechces dodat foto jak to znamy vyresil ? Jinak tohle by se krasne dalo pouzit i na osvetleni pod sedadly. Ale nevim jak takovehle veci sviti :)

Zdarec, známej mě slíbil, že jak bude mít volnou chvilku, tak to nafotí. Má to napojeny v Audině na výstražná světla ve dveřích a říkal, že to svítí suprově, já jsem to u něho ještě ve tmě nevidě, ale po neděli je jdu koupit, pokud ty fotky budou vypadat dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...