Dodi 15 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Proč to nebylo za takovou cenu od začátku, teď asi hodně zbylo. Osvětlené prahové lišty Scala | Oficiální E-shop Škoda Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Muselo toho hodně zbýt - za tu cenu si je pořídil jenom blázen 😉. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října to je parádní cena, ale stejně do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Zľava úžasná. Mno, pri najvyššej výbave by to mohlo byť v cene. ale tie časy sú už asi preč...Plech za pár eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Mám na současné a pořídil jsem už i na budoucí. Vypadají parádně 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Ony už teď byly "skoro rok v akci" za necelých 1000. Také jsem si na ně myslel, pořídil, ale vrátil jsem je. Mi to zpracování přišlo ... nehezké. Ale ta představa, že za tohle chtěli 42 stovek 😶 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo včera v 19:50 Sdílet Vloženo včera v 19:50 On 3/24/2024 at 3:36 PM, richi661 said: Tak zase trochu inspirace pro interiér.Doplněno zadní ambientní osvětlení,osvětlení v loketce,osvětlení zásuvky 12V @richi661 rozmyslam nad tym osvetlenim laktovej opierky. ak sa dobre pozeram dal si tam zrejme svetlo, ktore osvetluje odkladaci priestor vo dverach. da sa to zohnat aj na ALI ako kompmplet tj svetlo, konektor aj vodice. zaujimalo by ma však na co si to pripojil. jedine co mi napadlo ze si to dal na 12V zasuvku. mohol by si mi prosim ta napisat kde si to teda napojil a ked tak aj co vsetko si musel pocas toho demontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Stálo by taky za popis kam bylo zadní ambientní osvětlení, a ostatní zapojeno. jaký byl použitý držák pod sedačku a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami @fsociety19xsvětlo je 7P6919390A a osvětluje odkládací kapsy .Svorkovnice ke světlu je 8K0973754. Pin do svorkovnice je typového označení MQS 0,63. Zapojené je to k vodičům pro osvětlení zadních USB-C portů v loketce.Na toto vedení jsem připojil i vodič pro osvětlení zásuvky zapalovače.Pro vyměření místa a vyříznutí otvoru pro světlo a lepší práci s taháním a zapojováním nového vedení jsem měl vyndaný kompletně středový panel. @Talla2xlccvna zadní ambientní osvícení nohou jsem použil stejná světla jako jsou přední 5G0947409.K tomu je potřeba svorkovnice 1J0971972 a pin dutinka označení MPT 1,6.Pro upevnění světla je potřeba držák 565881547.Napájecí vedení je zapojeno od předního ambientního osvětlení.Kostra je zapojena na kostřící vedení ve svazku pod sedadly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami (editace) vdaka za popis ohladom toho osvetlenie laktovej. este mozno taka otazka ci pri tej demontazi stredoveho tunelu mas nejaku dobru radu alebo naco si davat pozor lebo samozrejme manual mam ale rad by som sa vyholpripadnym komplikaciam inak co sa tyka toho dorobenia osvetlenia zadnych sedaciek (noh) tak vobec netreba riesit terminal, konektory a neviem co vsetko. cela sada sa da kupit na ALI. cize staci kupit 2 drziaky na svetla, svetla a kabelaz ktoru napojis na predne osvetlenie. robia to normalne ako rozdvojku. ta kabelaz sa da pekne pretiahnut akoby popod stredovy tunel alebo popod prahy, vyvod som ja osobne robil pod sedackou pretoze su tam predrezane diery v koberci cize to mam skoro ako OEM riesenie. Editováno: před 4 hodinami, autor: fsociety19x edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.