Přejít na obsah

Inšpirácia interiér

touareg3

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
On 3/24/2024 at 3:36 PM, richi661 said:

Tak zase trochu inspirace pro interiér.Doplněno zadní ambientní osvětlení,osvětlení v loketce,osvětlení zásuvky 12V

106.jpg

113.jpg

115.jpg

184.jpg

186.jpg

@richi661 rozmyslam nad tym osvetlenim laktovej opierky. ak sa dobre pozeram dal si tam zrejme svetlo, ktore osvetluje odkladaci priestor vo dverach. da sa to zohnat aj na ALI ako kompmplet tj svetlo, konektor aj vodice. zaujimalo by ma však na co si to pripojil. jedine co mi napadlo ze si to dal na 12V zasuvku. mohol by si mi prosim ta napisat kde si to teda napojil a ked tak aj co vsetko si musel pocas toho demontovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@fsociety19xsvětlo je 7P6919390A a osvětluje odkládací kapsy .Svorkovnice ke světlu je 8K0973754. Pin do svorkovnice je typového označení MQS 0,63. Zapojené je to k vodičům pro osvětlení zadních USB-C portů v loketce.Na toto vedení jsem připojil i vodič pro osvětlení zásuvky zapalovače.Pro vyměření místa a vyříznutí otvoru pro světlo a lepší práci s taháním a zapojováním nového vedení jsem měl vyndaný  kompletně středový panel.

@Talla2xlccvna zadní ambientní osvícení nohou jsem použil stejná světla jako jsou přední 5G0947409.K tomu je potřeba svorkovnice 1J0971972 a pin dutinka označení MPT 1,6.Pro upevnění světla je potřeba držák 565881547.Napájecí vedení je zapojeno od předního ambientního osvětlení.Kostra je zapojena na kostřící vedení ve svazku pod sedadly.

Odkaz ke komentáři

vdaka za popis ohladom toho osvetlenie laktovej. este mozno taka otazka ci pri tej demontazi stredoveho tunelu mas nejaku dobru radu alebo naco si davat pozor lebo samozrejme manual mam ale rad by som sa vyholpripadnym komplikaciam

inak co sa tyka toho dorobenia osvetlenia zadnych sedaciek (noh) tak vobec netreba riesit terminal, konektory a neviem co vsetko. cela sada sa da kupit na ALI. cize staci kupit 2 drziaky na svetla, svetla a kabelaz ktoru napojis na predne osvetlenie. robia to normalne ako rozdvojku. ta kabelaz sa da pekne pretiahnut akoby popod stredovy tunel alebo popod prahy, vyvod som ja osobne robil pod sedackou pretoze su tam predrezane diery v koberci cize to mam  skoro ako OEM riesenie.

Editováno: , autor: fsociety19x
edit
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...