vlad1130 Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Zdravím a chci se podělit o dnešní zážitek. Hlídání pneumatik mi nahlásilo pokles tlaku v pravé přední pneumatice, už jsem to měl v létě a měl jsem v gumě kousek kovu, který způsoboval pomalý pokles a po týdnu to nahlásilo. Toto se opakovalo teď a asi po 10 dnech jsem při opakovaném hlášení zajel do pneuservisu. Hledal v gumě hrozně dlouho a nic nenašel, tak poléval vodou kolo z boku a našel místo - je to označeno na ilustrační fotce. Byl jsem z toho tak překvapený, že jsem ani neudělal fotku přímo toho místa. Kdyby mi to někdo vyprávěl, tak ho budu mít za blázna, že vykládá nesmysly. .Gumař říkal, že už to jednou zažil u dodávky, vyřešil to duší a disk s prý po čase úplně zdeformoval. Stalo se to někdy někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Nevím co na té fotce mám vidět, popis je také neúplný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 (editace) Spíš zevnitř disku netěsní kord, ne??? To mám na plechačích na 4 kole furt dokola☹️ Jak píše Thomas, prd poznat. Jinak, že by byla díra v plechu kam jde šipka? To snad ne??? A jestli jo, tak to zavař. Editováno: 26. Listopad 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Môže to byť netesný disk. Ja som kúpil asi pred rokom 4 plecháče a pri nahadzovaní pneumatiky mi povedal pracovník servisu, že je krivý. Vymenili mi ho potom po reklamácii za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ksysi jsem přejel kamennou kostku která ležela na silnici. Obě kola na té straně okamžitě ušla. Ráfky v tom bodě zmáčkané o takové 3-4 cm!!! Zvláštní je, že gumy a kordy bez újmy. Vzal jsem doma palici a rafkům v tom místě domluvil. Jezdilo to dál a tlak neutíkal! Takže zlatý plecháče když pominu dezign👍😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.