Publikováno Prosinec 10, 20213 r Včera se mi podařilo doškrábat madlo zadních pravých dveří. Myslíte, že byste mi někdo pomohl s dohledání v ,,Etce" Působí to na mě, že to je jen zacvakávací kryt.
Prosinec 10, 20213 r Odspodu na tom kryte madla je taký akože výrez, dole pri tom látkovom tapadírungu. Tak odtiaľ pomaly ťahať smerom k sebe, a potom už pomaly hore aj vrchnú časť krytu madla. Je nacvaknuté do takých drážok v madle PVC a kryt má výstupky s nacvaknutými plieškami. Ide to na prvý raz dosť ťažko, ale ide. Kryt je dosť pružný, nedolámeš ho. Len pomaly a opatrne.
Prosinec 12, 20213 r Autor Kdepak, jestli si správně pamatuji, tak 270,- Byl jsem cenou příjemně překvapen 🙂
Prosinec 13, 20213 r Autor Zajdi do Škodovky a oni ti ho podle VINKa dohledají a objednají. Dodání cca 1-2 dny (tedy alespoň pro černou variantu)
Prosinec 13, 20213 r Autor Už jsem krytku vyzvedl, bylo to přesně 271,- Přidávám číslo dílu, ale v ŠA vyhledají podle VIN
Prosinec 13, 20213 r No pekne, kryt vyrobený v Poľsku, LED reflektory v Rumunsku, poskladané auto máme. :)
Prosinec 13, 20213 r Autor To je globalizace, najdeš to i u dražších aut, naopak mě překvapilo kolik věcí je cz
Prosinec 25, 20213 r Chceš rumunský auto? Kup si Scalu. To byl můj první dojem, když jsem oblézal nové auto. Rozhodně převaha viditelných dílů byla z východu. Mě by docela zajímalo, jestli je z těch rumunských dílů poskládaný i Golf.
Leden 18, 20223 r Presne tak, aj Rumun vyrobí kvalitné diely, ak to dostane zaplatené, ak bude môcť použiť kvalitný vstupný materiál, a nakoniec, ak bude môcť použiť kvalitné nástroje.
Únor 17, 20223 r vo väznici v Ilave (3 skupina - vrazdy..) robili väzni kabliky pre A8. :-) Za menej ako minimalnu mzdu. rumunsko je oproti tomu Silicon Valley
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.