Deliberator Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Panove, v ramci uspor superb fombi prisel o magnetickou lampicku v kufru. Jedine co sviti jsou ted bludicky na vyklopnych dverich. Tam jsem teda objednal mega led od kopacka (nebo mozna obautodily, nevim), v kazdem pripade v kufru samotnem se usetrilo par korun, a je tam tma jak v rohu. Resil to nekdo? Klasicky natahnut kabel, vyrezat tapacir a neco tam dat, nebo je tam nekde nejaka predpriava jako u lidi..? Potazmo ta zaslepka kde byla lampicka jde nejak vyndat, a dat alespon tu? Ta se ale asi nebude pod zaslepkou sama dobijet? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Co bych udělal já Koupil bych LED osvětlení na SPZ třeba z Fabie3 a vyřízl otvor do pravé plastové bočnice. Vyloupl bych to světlo ve víku kufru a podle barev kabelů bych je hledal ve sloupku D v té boční kapse. Cvakl bych k nim spojkami kabel a hotovo. Toto by udělali i v autorizáku to spojení kabelů. Toto kdo vymyslel - otevře se kufr a člověk si stíní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 A proc to neudelat jako original... Koupit pouzdro s lampickou a dat ho do kurfu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Neměl bys číslo dílu original pouzdra s lampičkou? Zrovna včera jsem si říkal jak ten kufr osvítit, na dvojkovym superbu jsem lampičku měl a tady mi chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Napriklad: Baterka – 3T0 947 417 B 9B9 Drzak baterky – 3T0 947 509 9B9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 (editace) @Deliberator Pokud by jsi chtel, zustala mi jedna nahradni svitilna do kufru doma. Vymenil jsem v ni cipy za vysokosvitive, protoze ty puvodni jsou tragedie. Chtel jsem ji dat na druhou stranu, ale pak jsem jen vymenil svetla ve viku kufru za vysokosvitive led (plug-n-play). V kufru je ted svetlo jako ve dne a z montaze nakonec seslo. Pokud bys mel zajem, tak posli SZ Reference: Editováno: 20. Prosinec 2021, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 Diky, ale asi objednam vysokosvitive kabinove ledky pod nohy, a necham vyriznout diru do tapecu nekde na obou stranach. Teda toto Skodovka absolutne nezvladla. "A pritom takova blbost." ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Update: vysokosvitive led do 5tych dveri staci, osvetli to krasne cele. nejaky soudruh ve skodovce proste setril, nastesti staci vymenit za vysokosvitive ledky ty kufrove a neni potreba instalovat dalsi svetylka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Nemáš číslo dílu? Do toho bych i šel. Nechci do auta řezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Ja jsem do vika kufru koupil tato. Za tech par USD to jiste stoji. Pasuje to tam presne a vymena je prace na 5 minut i s cestou: https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 před 28 minutami, OnMiT312 napsal: Ja jsem do vika kufru koupil tato. Za tech par USD to jiste stoji. Pasuje to tam presne a vymena je prace na 5 minut i s cestou: https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html Kdyby někdo chtěl mám jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 31. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2022 @Delphin ja bral z obautodily, jmenuje se to https://www.obautodily.cz/osvetleni-kufru-mega-power-led-pro-vozy-skoda-5907cz292/ megapowerled jsem mel na octavce 6 let i jako osvetleni SPZ, a svitilo porad (severske denni sviceni). A sviti porad. Tady bych zrovna i jako fanda aliexpresu sel do obautodily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Taky jsem s OBAutodíly většinou spokojený, ale zrovna v tomto případě to byl krok tak trochu vedle - jednak cenově (na Ali většinou o dost levnější) a zrovna toto osvětlení není vhodné pro všechny typy aut. Kupoval jsem totiž v minulosti přesně tento model do Rapidu a musel jsem ho vracet, protože má úplně jiné rozměry a i přes moje upozornění to pro Rapida stále nabízejí koukám... Ale snad máš u Supa jen pozitivní zkušenosti, jak zmiňuješ :) Já jen že ne vždy to co je psáno, musí být i dáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Na to osvětlení kufru na OBautodíly jsem se také koukal a pokud pasují, tak je objednám. Co se osvětlení SPZ týká, tak to lépe než je v z továrny, rozhodně nasvěcovat nehodlám. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 31. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2022 @whitecoat tož zrovna toto tam pasuje jak prdel na hrnec, co nepasuje jsou megaled do zrcadel (ale mozna je to kvuli lane assistu). Ty origo sviti jak bludicky, megaled svitili asi desetinasobne.... Na ali nakupuju levne rad, nicmene tady vim, ze to vydrzi celou dobu provozu. A zas tolik penez to neni. Svetlonos tak to je docela v rozporu s prezdivkou 🤐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Tak na první pohled tam rozpor může být. :D Plně podporuju lepší couvačky, brzdovky, vnitřní osvětlení atd. Ale přijde mi netaktické zvýrazňovat si zrovna SPZ nad rámec schváleného osvětlení. Ze stejného důvodu nechci ani snadno zapamatovatelnou SPZ nebo dokonce SPZ na přání. Ale je to každého svobodná volba. ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 V 29. 1. 2022 na 17:12, OnMiT312 napsal: Ja jsem do vika kufru koupil tato. Za tech par USD to jiste stoji. Pasuje to tam presne a vymena je prace na 5 minut i s cestou: https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html Koupil jsem je ale nepasujou konektory do sebe...Ani konektor co trci z diry nepasuje primo na lampicku :( A strihat na aute kabely se mi to teda nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Konektor co je na lampicce jiste pasovat nebude. Ale dodavana redukce na nas SIII MY2017 pasovala bez problemu na stavajici konektor v zadnim viku. Nic jsem strihat nebo upravovat nemusel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 30. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Mega power led porad vesele sviti. to je nekdy na tom aliexpresu, ze k tomu cosi chybi, a pak to clovek radeji vyhodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Tak mi poslali asi blbou redukci asi ma O3 protoze mne do sebe nepasuji... diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.