Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Netuším jestli je na toto téma zde již nějaký topic nebo ne. Předem se omlouvám. Takže chci se zeptat řešíte někdo stejně jako já dolévání chladící kapaliny? Cca 1000 km zpět jsem dolil na max a zase je to těsně nad riskou MIN (kontrolka žádná nesvítí) nikde  nic neteče (aspoň o tom nevím / nezpozoroval jsem). Zajímá mě mám se na tuto skutečnost zeptat v servisu na který jsem objednán 26.1.? Předem děkuji všem. MOTOR 1.0. TSI 81 KW) 

Upraveno od Adam2021

Kolik to má najeto, dělá to od začátku, nějak pravidelně nebo teď z ničeho nic? Mi kdysi 1.0 TSI zhltlo od novoty skoro litr, než se hladina stabilizovala. Někde tady jsem našel, že se to stává, než se u nového auta systém kompletně zaplaví a odvzdušní a hladina tedy nějakou dobu klesá.

• Autor
Před hodinou, slapnahrabe napsal:

Kolik to má najeto, dělá to od začátku, nějak pravidelně nebo teď z ničeho nic? Mi kdysi 1.0 TSI zhltlo od novoty skoro litr, než se hladina stabilizovala. Někde tady jsem našel, že se to stává, než se u nového auta systém kompletně zaplaví a odvzdušní a hladina tedy nějakou dobu klesá.

Zdravíčko. Auto má aktuálně najeto 20k KM. Všiml jsem si až teď ale nikdy se mi kontrolka nerozsvitila jen jsem vždy kontroloval. Možná se hladina bude držet těsně nad minimum i delší dobu. 

Upraveno od Adam2021

Keš som kúpil auto, bola hladina tesne nad minimom. Tak som dolial skoro na max. a hladina znova klesla nad minimum. Teraz tam mám 17500 km a hladina je stále tesne nad min. Neviem tiež, či mám doliať,alebo nie :) Neklesá.

• Autor
před 7 hodinami, touareg3 napsal:

Keš som kúpil auto, bola hladina tesne nad minimom. Tak som dolial skoro na max. a hladina znova klesla nad minimum. Teraz tam mám 17500 km a hladina je stále tesne nad min. Neviem tiež, či mám doliať,alebo nie :) Neklesá.

Kolik km jste ujel od toho dolítí? Děkuji předem za odpověď. 

15 000 km. od doliatia. A v lete.

Upraveno od touareg3

• 1 rok později...

Já měl už od nova (2020) na rysce MIN, dnes jsem se díval a jsem 2-3mm pod min, tak bych před létem dolil, ale nemám tušení, co se tam teď lije. Něco mi říká, že by to měla být G12 EVO, která nahrazuje G13 a je s ní vzájemně mísitelná. Motor je 70kW.

Navod k mojej Scale pise....399756864_Screenshot_20230617-222931_SamsungInternet.thumb.jpg.3fb8abfb0cada9decb1fb4c30c84c0d9.jpg

Díky, večer jsem to v návodu taky nečekaně našel :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.