Leden 14, 20223 r Autor před 3 hodinami, maunik napsal: super moc dekuju akorat ty pojistky mam v aute uplne jinak,nez na ty fotce viz planek,to nechapu
Leden 15, 20223 r Autor uz asi vim,jen to planek pojistek na superba facelift.Na toho meho je to nejspise pojistka c.6
Leden 15, 20223 r Ano, v me prirucce pred FL je to c. 6. Ale pozor, je to sdruzena pojistka: sdruzeny panel pristroju, Haldex, servo rizeni, napajeni datove sbernice, AQ250. Takze pri vytazeni ti nepujde servo a buh vi, co jeste. Takze bacha pri rizeni!
Leden 15, 20223 r BTW co ta kontrolka svetel? Co ti prasklo? Nebo ti ukradli mlhovky jao me dva roky zpet?
Leden 15, 20223 r Autor no me jen zarovka vzadu na brzdach.ty zlodeji jsou fakt kurvy,co tak pises...
Březen 26, 20223 r Autor tak jedem dale..tak dnes konecne jsem mel cas se konecne na tu hardy spojku podivat
Březen 27, 20223 r Autor před 46 minutami, cosby napsal: Není a je to klasika.Začne vibrovat auto časem Ahoj No vždyť já už to řeším a nejen vibrování ale i hučení
Březen 27, 20223 r Nekoukal.Ale u nás na servise jsem už pár zadních hardyn měnili a nikdo si nestěžoval na hučení ale na vibrace.Kvůli hučení jsme měnili diferáky,ale uvidíš,třebas pomůže
Březen 27, 20223 r Autor Nemohli by jsme o tom pokecat po telefonu? Jestli máš chviličku byl bych ti vděčný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.