Michal888 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Ahoj, diky za reakci. Oleje se menily v haldexu i diferaku. S panem Sixtou jsem mluvil telefonicky. Ten me odkazal na autorizovany servis kde by mi mel elektronik rict co presne to je. Pan Sixta mi rikal ze pokud to prestane delat po odpojeni RJ tak je neco s ni spatne a ne s diferencialem. Jiny servisak zase rikal prave opak ze po odpojeni to prestane delat hluky kvuli tomu, ze difer nesepina a tudiz bude vada nekde v nem. Kazdopadne nemam odvahu ani do autorizaku volat protoze predpokladam ze to bude suma jako blazen jen za to ze jim to dovezu at se na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.coumess Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Nu, sehnat RJ aspon pujcit na test. To by jeste te financne nevyzdimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal888 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Jeste posilam video. Jedna se o tu vuli poloosy u diferencialu. Myslite ze je to normalni vule? Nebo to uz muze byt spatne lozisko v difer? IMG_4925.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel95 Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 Zdravím, mám problém s haldexem. Haldex normálně na štěrku zabírá ale i přes to mi diagnostika vypíše tuto chybu. Pomůže vyměnit jednotku nebo ten ventil N373?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.coumess Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Zdar, nevim presne co ty chyby jsou zac, ale mas je ve statusu sporadicka. Jak vse funguje, nechal bych to tak ;). Mohlo dojit jen k nejake mimoradne udalosti a jiz neopakujici. Smaz to, jezdi, napichni, objevi se, googli, neobjevi se, jezdi dal Aspon za me pisi, co bych udelal ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.coumess Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Michal888: ta vule moc pekna neni… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal888 Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Ahoj, jen přidávam další zkušenost, zatím problém nevyřešen. Pořád hučení od 2000-2500 otáček. Zadní hardy nová. Řídící jednotku haldex na půjčení sem nesehnal. Setkávám se s různýma názorama. Někdo říká, že to bude nějakou špatnou mechanickou částí, někdo zase že pokud se odpoji el. jednotka od haldexu a přestane hučení, tak je to elektrickou závadou někde k haldexu (neznám nikoho kdo by mi toto mohl prověřit). Napadá mě jestě výměna přední hardy, nebo vycentrovaní kardanu, ale beztak to také nepomůže. Pak už jen repas hardyspojky za cca 20k a kdo ví jestli by to pomohlo. Kdyby někdo měl kontakt na nějakého dobrého diagnostika těchto potíží s duněním/vibracemi byl bych rád za sdílení. Díky, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna (editace) vyměn oleje v difrakach předek zadek , v haldexu i filtr a vyčisti sejtko když budeš mit dole kardan koukni jestli neni poznačenej jak byl namontěnej z fabriky , vyvažujou to .... Editováno: 29. Dubna, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal888 Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Ahoj, diky za reakci. Oleje sem menil jako prvni. U haldexu 4 gen se pry filtr nemeni tak ten menen nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Nikdy jsem se nesetkal s hučícím haldexem.Vždy diger-měnil jsem už 3x.Výměna oleje už teď,když hučí nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigalus Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna Zdravím chlapi,mám též problém s hučením od zadní nápravy.Projevuje se to kolem 96 až 106km/h,když pustím nohu z plynu.Nova zadní hardy ,olej v Haldex vyměněn, v diferaku taky.Dnes jdu koupit nové pneu a udělám geometrii.Jen dotaz. Kolik se dá nacpat oleje do Haldex IV.?Ja dal necelých 600ml,pak přes diagnostiku čerpadlo a nacpal ještě cca 50ml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.