Přejít na obsah

Komfort III-799B!!!!!!!!


cosby

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, pečlivě pročítám všechny vlákna na více forech ohledně komfortu a dálkových ovladačů. Mám octavii 1.9TDi MR2001 81KW s jednotkou komfortu 799AH. Dálkové ovladače Hella 434MHz mne přivádějí k šílenství, protože víc nejdou než jdou. Chtěl jsem si koupit nové, což jsem udělal a ony nefungujou, takže jsem koupil špatné (nemají uvniř papírek s frekvencí, pouze je na nich pověšen štítek 6Y0 959 753C). Tak jsem koupil vystřelováky které nemohly jít, což jsem tehdy ještě nevedel (1K0 959 753G). Do tretice jsem koupil klic který údajně má fungovat se 799AH, vystřelovák dvoutlačítko, HLO 1J0 959 753 AG - což asi ale není pravda, protože přizpůsobit také nejde. Přestavba je nákladná a poměrně pracná, navíc mám ve své 799AH naprogramovaný alarm i zavírání/otvírání oken na dálku včetně šíbru. Mohl by tu někdo napsat jaké objednací čísla dálkových ovladačů ke které komfortní jednotce fungují?

Pro zajímavost doplním, že A6/1998 2,5V6 mého syna má vystřelovák, který k mé jednotce přizpůsobit jde. Jenomže na něm není čitelné vůbec nic ani vevnitř - je tak strašně ošoupaný:( Ale má zaoblené ty dvě mačkací plošky na mikrospínače - ne tak hranaté jako Hella 1J0 959 753 AG.....

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Mám stejný problém, OI pouze s jedním kulatým klíčem s dálkou HELLA, který teda moc nefunguje. Klíč má na těle 434 MHz, ale uvnitř mám štítek 433 MHz, komfortku mám 799AH, tak předpokládám, že opravdu jede na 433 MHz a potřebuji raději dva "funkční" klíče s dálkou. Údajně jde "nějak" udělat, aby s tou komfortkou 799AH fungovaly ovladače 434 MHz. Ale jak.... neporadíte někdo??? Ovladače 433 MHz se mi nedaří sehnat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já byt tebou tak zajdu do škodovky a zeptám se jich za kolik ti seženou druhý klíč

jeden místní kupoval na 2000 sadu zámků a klíčů a stálo to okolo 4 tis. takže jeden klíč by mohl mít přijatelnou cenu

rozhodně mín jak 5-6 t za základní přestavbu na 3g

ted jsem tu měl jednoho se seatem a tomu spodek klíče udělali za 900,- (klíč, brus, a nová tyčka imma)

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel jsem dneska autor. skoda servisy, vyslo by to skoro na +/- 5 tisic, podle servisu. Uvažuji stejně o maxiku a dalsich doplncich, tak to radeji asi investuji do te predelavky na 3G. Kdybych to potreboval komplet predelat, rozjet a nastavit.... muzu se obratit? Nasel bys nekdy kus casu?

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Mam takovy dotaz, pritelkyne ma octu r.v. 1997 pouze s centralem, takze jen s RJ centralu. Sla by nejak vymenit za komfortku 3.g? Dela se nejaka, ktera nekomunikuje s zadnymi dvermi po CANu? Ted tam ma vystrelovak od Rakso, kterej stoji za prd a rad bych tam nejak dal origo vystrelovak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nema zadny el. okna, takze dverni jednotky nema. Potreboval bych neco jako 799A - ta komunikuje se zadnimi dvermi bez canu - je zapojena rovnou na zamky, ale aby sla zapojit i na predni zamky rovnou. Fungovalo by to, kdybych zapojil leve predni a zadni paralelne a pravy zadni a predni paralelne? Can bych vubec nepouzil, stejne v tom aute neni. Asi by to hlasilo chybu komunikace, ale zamykalo by to i safe modem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi podařilo díky příspěvkům Vaši a cosbyho vyřešit problém vystřelováků pro 799AH bez nutnosti přestavby na III. generaci :palec2:

k této jednotce lze dokoupit skutečně dvoutlačítková dálka s frekvencí 433MHz za cca 1.400,- , která pasuje do spodku nového vystřelováku např. 1KO... Právě jsem to vyzkoušel. Po přehození imma ihned stary ovladač rozdupu lol

Tímto děkuji cosbymu za radu :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...