jurdo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ak velmi chces origo alarm, tak skus kontaktovat Cosbyho, on to vie aj "dohrat".Osobne si ale myslim, ze deaktivacia alarmu zamkom (otocenim kluca...) je mierne nedomyslena. Jasne ze aktivacia alarmu klucom je ... Mam vyskakovacu ale DO nefunguje tak som chcel vyskusat ci sa aktivuje alarm po zamknuti ak tam je. A este jedna vec Zajtra idem na vag uvidime ci ma ta jednotka DO ak by vsak nemala tak potrebujem prehrať data z A na B(niekde vyssie som cital ze to ide) Kedze nemam na prvy konektor (kadial ide can) nic napojene bude potreba menit vsetky jednotky vo dverach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak jsem to tu precetl od zacatku do konce a uz vim, ze potrebuju dump komfortky 799A, kde je aktivovano DO.. Nemate nekdo? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 skus cosby-ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Dufam ze sa nepytam na nieco co tu je Mam komfortku 799A http://www.skodaforum.sk/gallery/pic.php?m...amp;pic_id=2011 Od predchadzajuceho majitela som dostal iba jeden kluc 1JO 959 753AH je tam napisane 434 Mhz a nefunguje na nom dialka. Skusal som prispôsobit cez vag a stale nefunguje. Kanal 2 samozrejme pristupny. Takze by to DO malo zvladat. http://www.skodaforum.sk/gallery/pic.php?m...amp;pic_id=2120 Ak to s týmto klucom nepojde aký mam zohnat? Editováno: 2. Květen 2009, autor: jurdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.J Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 urbo prosím tě,přečti si to pořádně,přečti si Vašovo téma,pak diskutuj.Některé dotazy jsou fakt na hlavu. Aohj cosby, prosímtě jsem tu nový a vým že se tu otom hodně mluví ale chtěl bych předělat svoje auto na III generaci a potřebuju poradit. Zatím jemzjistil že tam mám komfortní jednotku 1J0 959 799AH, 5N ZENTRAL SG, KOMF.0001, Kodování 4067. Erbeg 1J0 909 608BD, Airbag VW3 S V04, Kodování 16964. Združené přístroje 1U1 919 034G, A4 kombiinstr. VDO V22, kodováni 142. Dveřní moduly ještě zjistím. Prosím tě mohl by jsi mi poradit zajaké jednotky bych tyto stávající měl vyměnit abych mohl mít pokud možno všechny ty vymoženosti III generace. Moc ti děkuju za odpověď. Jo jinak rok výroby v TP je psaný 2000 ale vyrobeno je to konec roku 1999 a byla to vývozovka do německa. Díky Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zkus hledat,je to tu vše perfektně popsáno a nechci to psát já nebo autor-Vaša pořád dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.J Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Chci se zeptat. Je i maxidot nějak označenej? Potřebuju sehnat na o1 rv 2000 1,9 tdi ale nevím jestly mám schánět jen na diesel tdi nebo jestly má nějaké specifické označení. Nikde jsem to tz nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ahoj, nevie niekto ako nakodovat komfortku 799B aby mi dialkacom otvorilo LEN predne okna? Mam kodovanie 00259 takze otvara vsetky. Dik all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) Ahoj, nevie niekto ako nakodovat komfortku 799B aby mi dialkacom otvorilo LEN predne okna? Mam kodovanie 00259 takze otvara vsetky. Dik all 00xxx 002 - zakladni kodovani 016 - centralni zamykani 064 - cetral + el. predni okna 256 - central + el. okna 000 - odemikani jednotlivych dveri 001 - odemikani vsech dveri zmen kodovani na 00258 promin, ty ses ptal na OKNA Editováno: 23. Červenec 2009, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) Ahoj, nevie niekto ako nakodovat komfortku 799B aby mi dialkacom otvorilo LEN predne okna? Mam kodovanie 00259 takze otvara vsetky. Dik all Tak to jedině někdo šikovný kdo má VDS-PRO a umí změnít data v eeprom... na moravě třeba Cosby.. jo a kodování 00259 je otevírání centrálu všech dveří, ne el.oken. Editováno: 23. Červenec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No neviem malo by to ist aj normalnym VAGckom prepisat len hodnotu 00067 nechce zobrat. Neskusal to nahodou niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 pleteš se.. kodování 067 je pro auto které má elektrické pouze přední okna a vzadu švihadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Aha to ma nenapadlo ze byvaju aj vzadu svihadla Tak aspon o starost menej a dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skix Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 (editace) Ahoj všem, pročetl jsem celý tento topic a jsem z toho nějakej zmatenej proto prosím o ujasnění. Mám octavii leden 01 1.8T AGU (lanko na plynu), kulatej klíč s dálkou (centrálem), 4x okna v elektrice, klima,airbagy... Tuším že podle modelu budu mít asi komfortku 2,5generace a chtěl bych předělat na 3generaci samozřejmě, protože jsem posedlej vystřelovacím klíčem :-D Potřebuji mít tedy jako komfortku - 799B? Potřebuju mít motorky do dveří s označením D? - asi ano, že? Dále se komfortka přepinuje, vymění se motorky, ale žádné další kabely se tahat po autě nemusí? Je nutností mít Maxidot pro tuto přestavbu, nebo se dá doplnit později? O pár stránek zpět jsem četl, že na AGU nejdou budíky 3generace - to znamená maxidot? Děkuju předem za odpověď a prosím nekamenujte mne :) Editováno: 1. Září 2009, autor: Skix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jestli ti jde jen o vystrelovak, nemusis predelavat vubec nic a jen si opatris spravnou dalku (podle vkusu 1J0 959 753 N/P/A) a spodek vystrelovaku+planzetu. Sam to tak mam. Nejake info k tomu jsem daval sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52669 j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 TAK. Prošel jsem celý vlákno a jsem z toho jelen, parohy, že neprojdu na záchod. Mám O I. rok 08/2002 1,6 BFQ. Verze Business, 4x okna v el., MaxiDOT. Klíče jsou nesklápěcí dvoutlačítka a jede z nich právě odešel do věčných lovišť. Chci koupit nový, když už, tak vystřelovák. Podle toho, že o víkendu jsem úspěšně aktivoval ovládání oken dálkou (Motordiag MKM), soudím, že mám komfortku 3g, takže by klíče 1J0 měli pasovat. Teď se ptám: - budou pasovat 1J0 bez dalších úprav (samozřejmě úpravou nemyslím naučení immo)? - bude fungovat samostatný odskok kufru? Předem díky za odpovědí, stačí dvakrát ano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Klice ti budou fungovat, jestli chces mit 100% napichni auto na vag a zjisti, jestli mas opravdu komfortku 799B. 1J0 budou fungovat bez uprav. Odskok Octavka nema, jen se ti odemkne kufr a po jeho zabouchnuti zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 8/02 + maxidot=na 99,9% 3 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scully-1 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahoj, mám takový problémek, vyměnil jsem tuto komfortku za jinou ( protože u té původní nepřijímal dálkáč ) po namontování do vozu a nakodování NEJDE zadní kufr a blbne alarm , jo a jedná se o kombi. Pokud tam vrátím tu původní tak vše maká jak má ( kromě té dálky teda ) Má někdo řešení ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jestli na ty novy nekdo nenastavoval zavirani oken dalkou, popsany problem a jak ho resit: http://www.motordiag.cz/info/priklady#MKM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Nemusel.Jsou dva typy komfortke=dva typy zadních zámků a to samé s alarmem.Ono nejde jen něco tak přehodit,bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scully-1 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak myslíš že mám sehnat jinou komfortku ? jak to vůbec poznám, když na vrakoviště nejedu s tím autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Hele,minulý týden jsem tu měl taky člena fóra aten koupil 5 komfortek a ani jedna nebyla ta co potřeboval.Nepoznáš to nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scully-1 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 A přehrát eepromku ? nebo zkoušet, zkoušet, zkoušet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jo,přehrát.taky jsem to tomu členovi dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.