plasmo Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 spojit se dá, najdeš ji pod přístrojovkou, když sundáš spodní plast u řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 aha, takze pokial sa VAG nespoji tak je prerusena komunikacia? alebo moze byt komfortka v haji? Pod pristrojovkou pod budikmi? Ta antena je nejako oznaceny standartny kabel alebo hrubsi antenny kabel? Ozaj este taky postreh: mal som na dvore odomknute auta OII a O1 (na ktorej nejde ovladanie dialkou). Ked som stlacal kluc k O1 tak v tej OII nieco cvakalo za spolujazdcovym celnym airbagom... preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Komfortka z OI se odstěhovala do OII za spolujezdcový airbag Dělám si srandu. Těžko říct. Ano, sundej kryt, takovou tu mřížku co je nad nohama, strč tam hlavu a podívej se nahoru. Na takové plechové konzoli najdeš černou plastovou krabičku, rozměrů tak 130x80x30 (odhadem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Diky moc, vecer to pozriem. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Večer moc ne, pokud nemáš garáž, za tmy se to blbě hledá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Vyhrievana dvojgaraz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Ty jo, tak to se někdo má ... taky bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Zdravym poradte ake kluce k komfortke 1C0959799 B do O1 2002 434mhz pevny kluc s DO a chcel by som 3 tlac. aj na kufor ale stacil by aj 2ka lebo mi ten DO v kluci blbne a stale musim vyberat baterku a zas skladat a tak odomknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 cokoli s 1J0 959 753 434mhz pokud se nepletu je to 3G komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 no ano ale ked pozeram do shopu tak mi ponuka 3tlačitkový vystreľovac s 434mhz 1J0 959 753 DA a 1J0 959 753 AH tak ktory alebo to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Na O1 3. generace půjdou oba To máš nabídku z www.auto-klic.cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) tak fajn lebo uz skôr som sa informoval a bolo mi povedane aj v skode servise ze oni vedie len objednat taky kluc aky mam to je pevny. Ze oni robili par experimentov s klucmi a ze im nefungovali a este aky je rozdiel medzi nimi DA a AH Editováno: 27. Listopad 2013, autor: 15dusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/118335-typy-vystrelovacich-klicu Třetí příspěvek. DA je náhrada AH. A pak: ...ze oni vedie len objednat taky kluc aky mam to je pevny. ... Tak ať Ti ho objednají Nakonec Ti stejně řeknou, že ten se už nevyrábí a jako náhrada je vystřelovák. Nicméně, tím 3-tlačítkovým vystřelovákem to vyřešíš úplně nejlépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Asi jsem koupil šmejd. Klíč s DO 1J0959753DA píší na něm HELLA 434 MHz nejde nakodovat. č. komfortní jednotky 1C0 959 799B nemůžu ho za živýho boha nakodovat. Měl by fungovat a nebo jsem koupil špatný typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 máš dobrý typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Musí jít!! Potom asi je chyba někde v kodování.... dej vědět až to vyřešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 @macek000: Jak to kóduješ? - ve VAG-u? Tam je snad jen jeden postup a třeba jen děláš nějakou chybu v tom, že hodnoty neuložíš nebo tak něco. - Pouze pomocí klíčů, bez VAG-u? Už jsem natrefil na min dva zaručené postupy. Jednou fungoval ten, jinému ten druhý. Tak možná je chyba jen ve správném postupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Na poprvé se mi to taky nepovedlo, chce si to jen pořádně přečíst návod ve VISu a zamyslet se, někde neděláš něco co dělat máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 noo... a nebo děláš něco, co dělat nemáš mě už se také stalo VAGínou že se mi nepovedl, ale mimo VAG mi to nešlo snad žádným způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Wojnar, koduji to přes VAG, celkem mám 3 klíče. Dva orig. + tento co mi nejde nakodovat. Dám kodování pro 3 klíče, dva se mi nakodují a třetí ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Noooo, tak postup je evidentně správný. Tak teď už jen hoď ještě jednou pro přehlednost všechna čísla, komfortky a všech klíčů (nového a původních) ať někdo znalý může zodpovědně posoudit jestli máš ten správný typ. Pak už zbyde jen možnost vadného kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 a ten co ti nejde jsi vzal kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 zdravym chlapy uz som to konecne poskladal zohnal som kluc 1J0 959 753 AH ktory funguje ale asi mi blbo otvara kufor lebo ked podrzim otvorenie kufra odomkne kufor a vodicove dvere a po otvoreni kufra sa uz nezamkne ma to tak byt alebo mam nieco zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Něco máš špatně, má to otevřít jen kufr, a po zabouchnutí se zase sami zamknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15dusan Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 ale zas central a alarm funguje bezchybne vsetko zamyka a odomyka a po omylnom odomknuti sa sam do 30s zamkne takze neviem nemôze to byt nejakym kodovanim lebo uz skôr som kodoval okna na dialku a rusil auto zamykanie pri 15km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.