Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem panové vyřešil bezdrátové nabíjení v phone boxu na Alze jsem koupil bezdrátovou nabíječku za 495Kč… musél jsem uřezat zadní část aby se to vešlo do phoneboxu.Problém byl že prostor měl prohlubeň a nevěděl jsem jak to vyrovnat tak jsem vzal podložky pod židle 😅 abych to vyrovnal a heuréka bezdrátová nabíječka v autě. Na nabíječce je i indikátor led světlo když se nabijí svítí modře 🙂👍 takže za mě spokojenost dal jsem za to 500kč original nabiječku i s montáží chtěli 7000kč a to je docela rozdíl.. 6500kč ušetřené 👍👍

 

F9D77B38-B9E8-4509-BCF3-7A5EB6F439BD.jpeg

6F309AA9-7E8D-4904-BF64-908008B115AD.jpeg

6C741231-0D21-47BA-8FA8-C2D3BA7F16EA.jpeg

BB9DEED2-FB1F-4410-890E-23F40EAAB79B.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děje se mi to samé s iphone 12. Telefon se spíš zahřívá než nabíjí. 

Na druhou stranu se nemyslím, že by to byl problém jen škodovky, ale spíš nějakého typu nabíječek co dávají do aut, protože v BMW jsem měl stejný problém a i když jsem se o tom bavil s kamarádem který má jiný model BMW, taky mu telefon spíš topí než že by se nabíjel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problém je ten, že to jede přes měnič pro klasické USB nabíjí 5 voltama, kde je jen 0,9 A, tedy 4,9 W, což mnohým moderním telefonům nestačí... pro nabíjení moderních mobilů se používá rozšíření USB Battery Charging s výkonem až 7,5 W (1,5 A) a 25 W (5 A), nemyslím si že to je ve Škodovkách, možná někdo ví jaký je tam něnič pro PhoneBox, teoreticky by tam mohlo být víc, protože USB-C standardně zvládne při 5 voltech 3 A, tedy 15 W, což už by mohlo stačit, nadto s sebou USB-C přináší i funkci Power Delivery, skrz kterou lze protáhnout až 100 W (20 V, 5 A), to tam ale určitě něbude

 

já mám v aute klasické USB a v autě PhoneBox používám jen při dlouhých jízdách na udržování baterie (Samsungu Galaxy Note 10+), jinak když potřebuji rychle dobíjet, do zapalovače dám rychlou 18 W nabíječku z Lídlu za 99,00 Kč a nabíjím kvalitním nabíjecím kabelem

image.thumb.jpeg.187fbc5da57a1bcc33812d0b291ff31a.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Ahoj, podarilo sa niekomu dať do phoneboxu po FL mierne väčší telefón ako je udávaná veľkosť samotného boxu (162 mm)? Rád by som totiž kúpil Honor Magic5 Pro alebo Google Pixel 7 Pro a oba majú výšku 162,9 mm (+ niečo málo obal).
Dosť ma štve, že väčšina top mobilov sa tam veľkostne nezmestí a vždy iba kvôli pár milimetrom a prakticky neviem si kvôli tomu kúpiť taký telefón aký chcem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Vďaka za info. Medzitým som aj ja kúpil telefón, aj v nedeľu aj dorazil a stihol som ho aj otestovať a môj výsledok je rovnaký.
Takže Honor Magic5 Pro (162,9 mm) + obal (cca. 165-166 mm) som vedel umiestniť aj ja. Telefón prečnieva cez gumenú hranu, ale ničomu to nevadí, obzvlášť s tým veľkým ostrovčekom kamier na zadnej strane. Dal som aj jednu skúšobnú jazdu, telefón normálne nabíja, počas jazdy sa neodpája (nevšimol som si), a so spusteným Android Auto sa stíha aj dobíjať, nie len udržiava kapacitu batérie. Jediná nevýhoda je iba to, že telefón sa pomerne silno prehrieva, ale týmto trpí asi väčšina telefónov (obzvlášť ak sú v ochrannom obale).
Schránku viem bez problémov zavrieť aj ja, ale vzhľadom na pomerne silné zohrievanie telefónu by som to určite nerobil.

Môj osobný plán je taký, že v prípade dlhých ciest (1 hodina a viac) budem telefón naďalej nabíjať cez kábel.

A keď už riešime priehradky na telefón, tak malé info aj k preihradke na tablet (v lakťovej opierke), tablet Microsoft Surface Go 3 aj s klávesnicou do nej pasuje ak riťka na šerbel. Mám teraz doma aj Honor Pad 8. Ten som neskúšal, ale nakoľko je výrazne väčší na šírku, ten sa tam už určite nevojde.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...