Mikeencz Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Tak určitě dej vědět. Já nemám navigaci a kupovat ji asi ani nebudu. Využívám apple car play. Takže pokud bych ty značky dokoupil a neměl je virtuálu, tak bych jen vyhodil 1860 Kč. A handrkovat se a dopisovat si s podporou nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 7 minutami, zvik napsal: A máte to v seznamu asistentů? Ano, je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 5 minutami, Mikeencz napsal: Tak určitě dej vědět. Já nemám navigaci a kupovat ji asi ani nebudu. Využívám apple car play. Takže pokud bych ty značky dokoupil a neměl je virtuálu, tak bych jen vyhodil 1860 Kč. A handrkovat se a dopisovat si s podporou nechci. Dam urcite vedet. Resim to primo pres prodejce. Bohuzel jsem prvni🙈 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Nav dokupovat zatim taky nechci, zrcadleni pres Apple car play mi vyhohuje. (Ted kdyz uz mi funguje i bezdratove, tak neni co resit😉) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 26 minutami, Tomas_cz1 napsal: Ano, je to tam. Tak ať máte víc štěstí,aby škodovka nepřestala komunikovat.A jakou máte verzi infotaimentu a hardware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 2 minutami, zvik napsal: Tak ať máte víc štěstí,aby škodovka nepřestala komunikovat.A jakou máte verzi infotaimentu a hardware? Diky. Doufam, ze se zadari. Jinak mam posledni HW/SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 před 3 minutami, Tomas_cz1 napsal: Diky. Doufam, ze se zadari. Jinak mam posledni HW/SW My máme 1810 a H56,ale i při tom by to mělo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Tak co, objedna nekdo DZ k Boleru at vime zda to funguje? Treba mam jen spatky kus. Ja dnes po tydnu chtel odpoved od vyrobce, ale stale ji nemam😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 A zkoušel si resetovat infotainment? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 před 3 minutami, ladik1983 napsal: A zkoušel si resetovat infotainment? Byl jsem v servisu s nefuncni WLAN, to uz jede( pry prehrali SW stejnou verzi 1889), pak jsem jim dal k reseni DZ. S tim neudelali nic a cekaji na vyjadreni ze skodovky. Takze uz jsem po navsteve servisu nic neresetoval. Muzu zkusit, ale moc tomu nedavam… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 před 19 hodinami, Tomas_cz1 napsal: Byl jsem v servisu s nefuncni WLAN, to uz jede( pry prehrali SW stejnou verzi 1889), pak jsem jim dal k reseni DZ. S tim neudelali nic a cekaji na vyjadreni ze skodovky. Takze uz jsem po navsteve servisu nic neresetoval. Muzu zkusit, ale moc tomu nedavam… Už se vám ozvala škodovka ohledně čtení DZ?Dnes mi odpověděli toto: Funkci „Rozpoznávání dopravních značek“ bylo možné objednávat již dříve, jako součást výbavy s novým vozem. Proto bylo možné viděl zmíněný vůz v autosalonu,který byl staršího data výroby, než je předmětné vozidlo. Nebylo však možné vozy touto funkcí dovybavit dodatečně. Později však bylo umožněno si funkci objednat dodatečně jako FoD, ale jen pro vozy vyrobené po KW 48/2021, které již byly vybaveny potřebným HW a SW pro dodatečné umožnění této funkce. Vzhledem k výše uvedenému nelze do vozidla ŠKODA Octavia, VIN ....................., dodatečně objednat funkci „Rozpoznávání dopravních značek“. Ale co je potřebný HW a SW si opět nechali pro sebe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 To ti ani nemusí zajímat, prostě máš smůlu, měl sis pořídit auto, které funkci rozpoznávání podporuje... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Mali by to aj dat pod polozku v shope, pre aky hw/sw je podporovana funkcia. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 A proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 před 3 hodinami, zvik napsal: Už se vám ozvala škodovka ohledně čtení DZ?Dnes mi odpověděli toto: Funkci „Rozpoznávání dopravních značek“ bylo možné objednávat již dříve, jako součást výbavy s novým vozem. Proto bylo možné viděl zmíněný vůz v autosalonu,který byl staršího data výroby, než je předmětné vozidlo. Nebylo však možné vozy touto funkcí dovybavit dodatečně. Později však bylo umožněno si funkci objednat dodatečně jako FoD, ale jen pro vozy vyrobené po KW 48/2021, které již byly vybaveny potřebným HW a SW pro dodatečné umožnění této funkce. Vzhledem k výše uvedenému nelze do vozidla ŠKODA Octavia, VIN ....................., dodatečně objednat funkci „Rozpoznávání dopravních značek“. Ale co je potřebný HW a SW si opět nechali pro sebe. Jeste nemam vyjadreni. Mam vyrobu 1/2022 a posledni HW/SW co je, tak predpokladam, ze problem v mem pripade bude nekde jinde. Uz se tesim, co napisou… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 před 2 hodinami, Retro789 napsal: Mali by to aj dat pod polozku v shope, pre aky hw/sw je podporovana funkcia. To maji ,,osefovane” tak, ze se to pro starsi HW v shopu nenabizi. Bohuzel jim to ale nefunguje ani na tom poslednim HW😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 (editace) Neviem, ci to maju osetrene s WIN v skoda shope. Pokial maju moznost alebo infortiament ponuka rozpoznavia DZ a pritom maju auto vyrobene pred KW 48/2021. Maju v tom bordel ako vzdy. Asi pripad uzivatela ZVIK. Ja tu moznost mam, len auto bolo vyrabane v septembri ako nedokoncene. Potom dokoncene Januar 2022. Je tam starsi HW a SW. Editováno: 17. Únor 2022, autor: Retro789 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 24 minutami, Retro789 napsal: Neviem, ci to maju osetrene s WIN v skoda shope. Pokial maju moznost alebo infortiament ponuka rozpoznavia DZ a pritom maju auto vyrobene pred KW 48/2021. Maju v tom bordel ako vzdy. Asi pripad uzivatela ZVIK. Ja tu moznost mam, len auto bolo vyrabane v septembri ako nedokoncene. Potom dokoncene Januar 2022. Je tam starsi HW a SW. A jaký máte HW a SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 11 minutes ago, zvik said: A jaký máte HW a SW? SW 1804 a HW 56. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 (editace) Jistě HW a SW a synergie mezitím má jistý vliv na tuto funkcionalitu, zároveň ale znovu dodávám, již na me ex r.v. 2018 RS 4x4 OIII po face tato funkce byla. Nepředpokládám, ze (nejen) můj aktuální vůz s výrobou O IV RS 4x4 r.v. 2020/12 bude HW/SW níže než vůz starší o generaci a tři roky (výbava aktuálního vozu je o rad výše než v me předchozí generaci). Bude v tom zcela něco jiného a to něco bude velmi úzce souviset se vším tím zmatkem/nedodělkem a bordelem ohledně infotaimentu jako takového. To je ma domněnka. Editováno: 17. Únor 2022, autor: iMe1980 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Tak bordel je to riadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Co tady pořád řešíte, výbava vozu je prostě taková, jaká byla při výrobě a to, že Škoda dává možnost přidat, u vozů vyrobených od daného KT, aktualizací softu nějakou funkci je jen v režii samotný Škodovky. A nic jinýho než peníze v tom není. To, že to nefunguje ač je to dostupné, je druhá věc a klasika ala Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 52 minutami, iMe1980 napsal: Jistě HW a SW a synergie mezitím má jistý vliv na tuto funkcionalitu, zároveň ale znovu dodávám, již na me ex r.v. 2018 RS 4x4 OIII po face tato funkce byla. Nepředpokládám, ze (nejen) můj aktuální vůz s výrobou O IV RS 4x4 r.v. 2020/12 bude HW/SW níže než vůz starší o generaci a tři roky (výbava aktuálního vozu je o rad výše než v me předchozí generaci). Bude v tom zcela něco jiného a to něco bude velmi úzce souviset se vším tím zmatkem/nedodělkem a bordelem ohledně infotaimentu jako takového. To je ma domněnka. Jsou jak kolotoč:dodatečné dokoupení funkce a její aktivace není bohužel pro vozy, které funkci neměly objednanou z výroby a jsou vyrobeny před 48. kalendářním týdnem roku 2021 (do tohoto období spadá i předmětný vůz) možná, to znamená, že tyto vozy nemají potřebnou HW a SW konfiguraci a z technických a homologačních důvodů není ani možné tento HW či SW dodatečně do předmětného vozidla nahrát. Třeba se to časem povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 32 minutami, ladik1983 napsal: Co tady pořád řešíte, výbava vozu je prostě taková, jaká byla při výrobě a to, že Škoda dává možnost přidat, u vozů vyrobených od daného KT, aktualizací softu nějakou funkci je jen v režii samotný Škodovky. A nic jinýho než peníze v tom není. To, že to nefunguje ač je to dostupné, je druhá věc a klasika ala Škoda. Protože nás ten bordel s...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 V 15. 2. 2022 na 22:42, ladik1983 napsal: A zkoušel si resetovat infotainment? Dnes jsem udelal tovarni nastaveni. Pak hodina aktualizace SW. Zitra to projedu, ale moc tomu nedavam. Kdyz to vypnu, tak ikona stale sviti zelene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.