Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V Kodiaq je u ikon mobilu baterie, síla signálu,... v kolečku číslo a objebuje se tam někdy 1, někdy 2, někdy 3. Co to znamená?

20220505_103250.jpg

Nebude to množství oznámení? 

Je to tak.

stahni roletku infotatmentu dolů a pak vpravo na liště informování se ti objeví nejspíše aktualizace.....mi to tak to dělá a o víkendu tam svítily tři , počasí +zprávy a nakonec aktualizace softu auta a tam bylo hafo změn popsaných

• Autor

Aha díky, to mě nenapadlo. A v té souvislosti ještě jeden dotaz. Minulý týden se mi objevilo hlášení s aktualizací. Hlásí to, že během jízdy aktualizace není možná. Předpokládám, že neproběhne ani když zastavím a zamknu auto, protože od minulého týdne se mi to hlášení objevilo už asi 3x. Dnes jsem po zaparkování nechal zapalování zapnuté, tak uvidím, jestli aktualizace proběhne.

Poradí někdo, za jakých podmínek aktualizace proběhne? Auto musí stát, to je už jasné. Musí být zapnuté zapalování nebo stačí jen puštěné rádio? Jak dlouho aktualizace asi trvá?

Aktualizace dělám stylem že zastavím. Za jízdy nic nejde spustit.

Zastavím auto a nechám řežim D1 u manuálu vyřazeno, motor zaplý.

Poté otevřu ty aktualizace a dám spustit a už to jede. Stáhne se to a pak instaluje. Trvalo to chviličku tak do 2minut jedna aktualizace.

včera aktualizace a po 10minutach instalovani nic, kolečko jelo pomalu, tak jsem se na to vysral a vypl. Doinstaluje se to jindy. Ale zlobí radio, někdy se stane že zvuk nejde a na volantu na sesílení/zeslabení nereaguje a na infotaitnetu při přidání a ubrání se to seklé v jedné poloze a nic......pomůže vypnutí vozu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.