fanous Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Nemate nekdo zbytek MDF ? Popripade nevite kde koupit ? Nepotrebuju celou desku ale spise tak metr na 70 cm. Volal sem do drevobisu - tam maj ale neprodavaj takovyhle kousky. Nezbylo nekomu z Vas neco ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Nemate nekdo zbytek MDF ? Popripade nevite kde koupit ? Nepotrebuju celou desku ale spise tak metr na 70 cm. Volal sem do drevobisu - tam maj ale neprodavaj takovyhle kousky. Nezbylo nekomu z Vas neco ?? Zkus OBI Ruzyne, mam snima velmi dobre zkusenosti, narezou ti kus jaky pottrebujes a zaplatis jenom to co ti uriznou. Je to jediny kram v Praze, ktery to tak prodava, jinak musis koupit, resp. zaplatit celou desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 dobrej tip tam jsem to ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Mam s nimi dobre zkusenosti a rezou od rozmeru 20x20cm, takze si staci rict a nariznou ti to jak potrebujes, ale dela to skutecne jenom OBI Ruzyne, v ostatnich by jsi musel zaplati celou nebo pulku desky, mozna tam budou mit odrezky ale na Ruzyni budes mit rozmer jaky potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ani tam ji nevedou. Premyslim koupit celou desku v nabytek servisu a pak ji zde dat do placu zbytek - ja potrebuju cca jen 1x1 m2 - takze mi zbyde cca 3x tolik ;-[ Bral by nekdo z Prahy MDF ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jak sem napsal, tak sem i udelal - takze mam tu par peknych desek, takze kdo by chtel z Prahy a okoli MDF at posle mail na franta@atlas.cz ci necha SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 veskrze vsechny obi by to meli delat stejne - sterboholy taky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 2 VITTORIO - Zadnej z nich to nevede. uz sem ale sehnal jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 2 VITTORIO - Zadnej z nich to nevede. uz sem ale sehnal jinde. divny. v obi jsem rekl ze chci mdf a meli, urizli a sel jsem - 45kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Nekde sem cet ze to tam nemaj protoze je pomerne draha a tak pouzivaj OBD nebo tak nejak :-{ Toho tam maj plno ;-{ Ale MDF vubec :-{ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Fakt to skoro nikde namají. Časy se mění nad hvězdárnou.. Já objevil zbytek v Hornbachu - měli to jen jako podkladový dílec pod kupou jiných desek. Dali mi to za 50,- (1,8 x 1,2m) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ono to OBD by mohlo byt hodne podobny a davit to myslim nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) 2 Whitek - tak to jsi mel docela stesti! I cena je to dobra - kor kdyz deska 2.8 x 2.07 m stoji cca 950 - 16 mm tlusta. 2vittorio - OBD neni nic moc :-{ blbe se s ni dela - MDF se oproti ni krasne opracovava a tvaruje. Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: fanous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 2 Whitek - tak to jsi mel docela stesti! I cena je to dobra - kor kdyz deska 2.8 x 2.07 m stoji cca 950 - 16 mm tlusta.2vittorio - OBD neni nic moc :-{ blbe se s ni dela - MDF se oproti ni krasne opracovava a tvaruje. tak to by me kua zajimalo co mi prodali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jestli muzes tak udelej fotku - z vrchu a ze strany - nedivil bych se kdyby ti dali OBD nebo neco podobnyho. Me to taky nutili v jednom drevo kramu s tim ze je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 z toho to asi nepoznas co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak to bohuzel - to je foceny moc daleko ;-[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 viki to co jsem Ti dal to byla 100% MDF tak pokud je to stejný tak je to taky MDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Měl bych dotaz: je možné to zadní plato přidělat i s těma pantama, jak to má vittorio, tak, aby se zdvihalo na šňůrkách, když se otevřou 5té dveře? Tak jak je to u standardního plata? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) 2 Michal3 - nejak sem nepochopil jak to myslis. Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: fanous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Podle obrázku to je na 99% MDF. Nemá to žádné otřepy. Což je jeden z hlavních důvodů proč použít MDF. Jinak k tomu platu přidáš boční čepy a osadíš ho do původních drážek. Neměl by být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 už jsem to tu psal asi 1000 krát já to třeba řešil tak, že jsem to plato rozdělil na polovinu ..použil jsem k tomu klavírový pant a vše bylo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Měl bych dotaz:je možné to zadní plato přidělat i s těma pantama, jak to má vittorio, tak, aby se zdvihalo na šňůrkách, když se otevřou 5té dveře? Tak jak je to u standardního plata? Díky. u me by to slo taky ale ja se akonec rozhodl to utnou, jednak mi jde lepsi zvuk do kabiny a jenak s tim nic nedelam kdyz nakladam. musel bych to udelat o mm uzsi a navrtat dirky a pridelat ty snurky. jinak ted sem tu tyc co je tam na fotce dana zespod, pridelal na hranu toho plata ta tyc je tedy navrtana na ty hrane ktera je u sedacek, nemam fotku bohuzel vysledek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 viki to co jsem Ti dal to byla 100% MDF tak pokud je to stejný tak je to taky MDF honzi tu tvoji ma myslim baurak, ja koupil radsi jeste jednu na pokusy, tedy spis kdybych to naporve posral, ale udelal jsme to prekvapive dobre takze jsem tu tvoji dal myslim jirkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Měl bych dotaz:je možné to zadní plato přidělat i s těma pantama, jak to má vittorio, tak, aby se zdvihalo na šňůrkách, když se otevřou 5té dveře? Tak jak je to u standardního plata? Díky. kamos s celicou si zadni plato rozdelil na pul problem v tom neni, jen je potreba to dobre rozpocitat, jinak ti to bude zavirat vrata. Ja to tam udelat, tak je budu mit permanentne zavreny, musim sehnat silny vzpery (wrc kridlo je tezky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.