Přejít na obsah

Web rádio


Doporučené příspěvky

Ahoj, je tu někdo komu funguje web rádio?

 

Můj Karoq 2022, amundsen. Web rádio v nabídce je. Pokud ho vyberu a pokusím se vyhledat nějakou stanici, tak jen dlouho načítá a poté se objeví hláška, že webové rádio není nyní k dispozici, opakujte později. 
Auto je online, vše ostatní funguje v pořádku. 
 

Nedělal jsem si z toho hlavu, ale už to bude měsíc co auto mám a zatím to ještě nešlo 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
On 7/10/2022 at 7:44 PM, Roman.dj1 said:

Já mám Karoq 2022, Columbus a aby fungovalo web radio musím koupit datový balíček. Pak funguje přes integrovanou eSIM. Ale možná, že amundsen to má jinak...

Ahoj, to by mě zajímalo co teda dělám blbě. Já mám posledního Superba SL s Columbusem, zaplacená data u Cubicu (vestavěný hotspot funguje, děti na něm sviští každou cestu).. ale webová rádia ani prd (chová se mi to jako tu píše Pitvier). Něco se muselo změnit asi ve FW infotainmentu, protože bych přísahal, že u předchozího Supa LK (budiš mu země lehká, schytal jsem to na bok a šel na odpis) o 3/4 roku staršího mi to fungovalo s eSIM bez problému. (BTW, je zajímavé, že novější Sup SL je poskládán ze starších řídících jednotek než původní LK, montuji do toho co kde vyškrábli ze skladů). K tomu co píše diskutér na konci, že se připojuje na mobilní hotspot.. to je sice fajn řešení, ale to nemůžu použít, kvůli aktivnímu bezdrátovému Android Auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...