Přejít na obsah

Octavia IV FL

Rapid1.0

Doporučené příspěvky

V 18. 10. 2024 na 13:29, xmenadis napsal:

Ale fyzické odpojení by pořád mělo jít, ne? Já to mám teda vypnuté taky pomocí OBD11

Jde to, mám to tak. Nehlásí to chybu na rádiu a v servise to taky zpět nezapojili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Chtěl jsem objednat O4 FL, ale v konfigurátoru není v žádné kombinaci dostupná zadní kamera a v souhrnu na konci není uvedena. To snad je chyba, přece není možné aby taková základní věc nebyla dostupná. U Karoqu i Superbu kamera je. Nevíte někdo v čem je problém?

Odkaz ke komentáři

Ano zkoušel jsem Top Selection, Exclusive Selection, Sportline a RS. Na konci když to vyplyvne souhrn výbavy tak tam kamera není. Zároveň tam pak jsou odkazy na skladové vozy se stejným výbavovým stupňem, zkoušel jsem projít tři kusy, nikde není uvedena zadní kamera. Narozdíl od Karoqa a Superbu kde ve stejném souhrnu kamera uvedena je.

Odkaz ke komentáři

Ten souhrn nakonci je divoký, rozhodně neukazuje všechny prvky výbavy. 

Je nutné čerpat i z ceníku. 

Stejně tak u skladovek to ukazuje něco, rozhodně ne všechno. 

Nicméně konfigurátor má i jisté muchy. U 130 let Premium se dřív nabízel i příplatek rezervní kolo, které je součástí výbavy. To opravili, ale stále nabízí třeba volbu jízdního režimu za 0 Kč, které je součástí 130 let Premium. 

Editováno: , autor: technikus
Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, kubixxx napsal:

Nevíte, jaká je teď doba dodání Octavie FL?

Není lepší zavolat prodejci, od kterého by si chtěl auto objednat, než psát do x různých témat a čekat na různé, neověřené informace?

Je to velmi individuální, každý prodejce má různé roční kvóty na jednotlivé modely, a takhle ke konci roku se ty dodací lhůty na stejné vozidlo můžou u jednotlivých prodejců lišit. 

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...