Přejít na obsah

Rapid1.0

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 996
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    25

Vše zveřejněné uživatelem Rapid1.0

  1. Drátky. Fólie je až od Octavie výše.
  2. Menší OT: Já mám zabudované roletky v zadních dveřích, ale pokud by si někdo tu sadu koupil a nepotřeboval ty na boční okénka v kufru u combi, rád odkoupím.
  3. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    Už jede konfigurátor.
  4. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    To je nějaká ověřena informace, že další výbavy nebudou, nebo jen tvůj pocit? Bratrský Passat má od začátku 4 stupně výbavy, takže očekávám, že minimálně 1-2 ještě přidají.
  5. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    Za mě dosavadní ceny zatím velmi dobré. Mít za 1,3 ceníkově liftback v nejsilnější naftě 4x4, automat, nejvyšší LaK výbava je hodně dobrá nabídka.
  6. @e1. Přesně tak. Mít v dnešní době základní motorizaci se 4 válci o objemu 1.5l s turbem je hodně velká vzácnost.
  7. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    @bojler To, že tobě to přijde nízké, ti neberu, je to tvůj názor. Nevím, kolik toho máš v O4 naježděno (?), já takový pocit, že by tlačítka kvůli poměru stran byla malá, rozhodně nemám. To zaprvé, a za druhé - ani větší obrazovky s jiným poměrem stran nejsou zárukou toho, že všechna tlačítka budou obří, viz video zde, čas 5:50 😉 Protože to vypadá, že na té 13" obrazovce je třeba klimatizační lišta ještě menší, maximálně stejně velká, jako doteď. Rozhodně ne větší. Tudíž hejt na 10" obrazovku docela zbytečný.
  8. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    Nový základní displej zatím nikde neukázali. Každopádně bych 10´´ palcový displej nenazýval otřesnou velikostí, pokud tomu úměrně přizpůsobí (zmenší) rámečky. Tak to bude úplně v pohodě i na dnešní dobu. Ne každý chce / potřebuje 13´´ notebook.
  9. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    Líbí se mi: - přední světla, ty se vážně povedla. Asi nejhezčí ze všech aktuálních modelů (beru v potaz i S4) - větší obrazovka infotainmentu - respektive užší rámečky, ty jsou u stávající O4 ošklivě tlusté - vyšší výkon o 15 kW, který asi nebude nějak znatelný, ale každý koník k dobru se počítá Nelíbí se mi: - přední nárazník, působí na mě docela "čínsky", levněji a z některých úhlů dělá auto opticky užší - nový znak RS je příšerný (taktéž čína / aliexpress) Jinak je to stále stejné, hezké auto.
  10. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    www.novaskodaoctavia.cz V 10:00 zahájení streamu.
  11. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    Nevím, jestli vyloženě neplánují O5, ale minimálně je O4 poslední generací se spalovacími motory. A psali na auto.cz, že vzhledem k tomu, že 2035 je ještě daleko a do té doby budou výrobci aut natahovat životnost stávajících modelů co to půjde, prý se u O4 chystají 2 facelifty - ten letošní a pak ještě jeden.
  12. @lujetu Ano dostávají. Na předchozí O4 RS (manuál) jsem to neřešil a ty zadní brzdy byly příšerný. Rýhy, "vyražené" destičky do kotouče atd. U aktuálního auta si na to dávám pozor a zadní brzdy jsou o dost lepší.
  13. @lujetu Parkovat bez ruční brzdy jde samozřejmě i u automatu, pokud máš možnost parkovat na rovině. Stačí zapnout zapalování bez nohy na brzdovém pedále, aby se auto nenastartovalo. Až pak zmačknout brzdu, povolit ruční brzdu, sundat nohu z pedálu a vypnout zapalování. Auto zůstane "na volno" bez ruční brzdy. Samozřejmě hrozí samovolné rozjetí, neboť není nijak zajištěno brzdou, ani rychlostí. Já parkuji ve vlastní garáži, takže mi do auta nikdo nestrčí.
  14. Na předchozí O4 RS jsem jich taky pár poztrácel, nikde ne za jízdy, ale vždy po tom, co jsem si vapkou umýval auto. Ty krytky šly nasazovat a sundavat hrozně snadno, až jsem se divil. U předchozích aut měly větší odpor. U aktuální RS zatím bez problému. Možná špatná (rozměrově větší) šarže krytů?
  15. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    Dostal ho i facelift Golfu, takže bych řekl, že ho na 99% dostane i O4.
  16. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    Jo, liftback ve Sportline výbavě. Na to jsem taky hodně zvědav.
  17. Rapid1.0

    Octavia IV FL

    @Deawon Podíval bych se na infotainment S4 a očekával ten. Nečekám, že by Škodovka šla jinou cestou, než VW. A VW aktuálně má ve všech 3 nových modelech (Tiguan, Passat a G8.5) stejný infotainment. Jak velikostí a tvarem obrazovky, tak ovládací lištu pod ní. A MIB 4 taky bude napříč koncernem.
  18. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    Skoro si říkám, jestli ta 10" obrazovka nebude z uživatelského hlediska příjemnější, méně rušivá. Mám 10" v Octavii a velikostně je to dostačující, tam mě spíš vadí tlusté rámečky kolem.
  19. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    Zajímavé. V českém ceníku se píše, že "základní" výbava Selection má 10´´ obrazovku, LaK má 13". V německém konfigurátoru není v obrazovkách rozdíl. Specifikum pro německý trh?
  20. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    @deto Já si myslím, že Škodovka se na cenu nového S4 chytře připravila poslední 1-2 roky cenou S3, která dost narostla. Teď to vypadá, že S4 nezdražil, nebo jen minimálně. Jinak se mi osobně nový ceník líbí. I ten "základ" je hodně slušný, doplácel bych jen za vyhřívané sklo + volant a Matrix světla. Jsem zvědav na rozšíření ceníku o liftback, TSI dvoulitry a Sportline výbavu.
  21. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    Ten šedý interiér se žlutým prošíváním patřil tomu modrému iV. Předpokládám ale, že Sportline se moc lišit nebude. Možná ta šedá alcantara (jestli to je alcantara) bude u Sportline o něco tmavší, tahle je dost světlá mi přijde. Taktéž ve Sportline určitě bude 3-ramenný volant. Každopádně na Sportline se taky těším.
  22. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    @Horza Jasně, souhlasím. Ale jestli je poloelektrické řešení (bederní opěrka + sklon opěradla v el.) náhrada za čistě mechanické řešení, tak to posun je. Kdo chce, připlatí si za plnou elektriku a je vše při starém 🙂
  23. Rapid1.0

    Škoda Superb 4

    @Horza Ještě to vypadá na sklon opěradla:
×
×
  • Vytvořit nový...