Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj kluci, našel jsem bohužel nepopsané video, nevíte co je to zač? Je to 55kW, nebo snad 74kW?

Thank You  -_-

Bez ohledu, co k tomu zde již bylo napsáno, si myslím, že se jedná o 1,4/44 kW, protože si pamatuji, že jsem toto video tady někde už viděl (možná to bylo na "starých stránkách"). Odpovídá tomu i stav najetých km na tachometru, který si rovněž pamatuju.

Kromě toho ani ta dunivá zvuková kulisa nenapovídá, že by se mělo jednat o HTP.

1.2 47kw s izolovanou kapotou(tj nepočuť pískanie ako vonku) má taký trochu dunivý zvuk. Je to určite htp(môžeme sa staviť :D ), ale ako som už povedal, dole kopcom.

Vloženo
Česká 1,4

MPi se mi nezdá, to nad 4000 ot už netahá :(

Spíš bych řekl 55kW.

Klucí, asi máte recht. Fakt to vypadá na HTP, protože přesně tak jak píše Alan 07 na začátku je to slyšet.

A hlavně od začátku se mi nezdá, že by MPi šlo tak dobře do otáček. Ta moje 44kW svině při 4.000 ot úplně zdechne a táhne asi jako Š105 před generálkou :blbec:

A to že je to tam napsané, je tak: to video je na YouTube dvakrát, jednou je popsaneé jako HTP, po druhé je to noname.

A taky zvedám palec pro HTP :palec2:

Vloženo

To je jasná Haťapka..:)

Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list..:p

Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím.:) aspoň tachometrových...

Vloženo
Xp3: K cemu je ti platny, ze to jde tak rychle do otacek, kdyz to ma 0 - 100 za 18,5 sekundy :D:smich:

A jestli chces poradit jak krapet poladit vykon, tak napis, dam par nenasilnych rad ;)-_-

MPi krapet poladit? Ze by koupit HTP? lol

Ja vim, ze to bude bolet, ale ja jsem proste musel :p

Vloženo

Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list..:p

:o ty si dabel bylzde ;):D tak potom daj vediet ci si ju prekonal

Vloženo (editace)
chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor ;)

Jéje, další provokatér.

:fakac: ale jaky provokatera ja zato nemozem ze 1.4 MPI netaha tak ako HTP a dost uz! ! ! !

Editováno: , autor: V/// RS
Vloženo
chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor ;)

Jéje, další provokatér.

:fakac: ale jaky provokatera ja zato nemozem ze 1.4 MPI netaha tak ako HTP a dost uz! ! ! !

Tak teď rozumím buď prvnímu a nebo druhýmu příspěvku, ale obou dohromady ne :huh:

Vloženo
Jj, je to HTP už když na začátku to trochu prošlápne, tak je pěkně slyšet, ale přikláněl bych se ke slabší verzi tedy 40Kw. Vím čím jezdím nééé :palec2:

Určite vieš.

Avšak toto tu vyzerá na 1.2 12V, neviem aká verzia(nejako lepšie odhlučnená -asi elegance?), viezol som asi 3 takýmito htpčkami a jedno z nich malo taký zaujímavý zvuk ako na tom videu. Čo to bolo za výbavu neviem, ale určite to bol 12ventil. Tie ostatné fabie, vrátane mojej mali taký suchý zvuk..

A ešte to, že 1.2 6V je sprevodovaná tak, že pri 4000 otáčkach na 5 prevodovom stupni dáva tachometrových 120-125. 12ventil dáva pri 4000 otáčkach presne tak ako vo videu, t.j. 110-115

Vloženo

Si robíš srandu, nie?

Pretože na HTP dosiahnuť 195, to by si musel vyhodiť všetky sedačky z auta, rezervu, basbedňu a ďalšie veci. Potom ísť až do červených otáčok a ešte k tomu dolu kopcom.

A čo pneu? Nie sú pneu na tieto nízkoobjemové fabie robené do 180km/h?

Vloženo
No pěkně se to tady začíná míchat :D Ještě, že těch motorů do fábií nedávají víc.

V/// RS: neříkej, že ta fotka je z 1,2 HTP.... :o

nie to su z diesla :blbec:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...