Indulon Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Ahoj, nevíte jak opravit nebo kde sehnat jednotku v levém zrcátku? V autorizovaném servisu mi řekli, že je zrcátko KO. Nové stoji 6800kč a to se mi moc dávat nechce. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Ve skle zrcatka neni zadna jednotka ale jen vystrazne svetlo asistenta (K312). Vedou do nej dva vodice z jednotky J770. Vse je soucasti nosneho plastu. Predpokladam, ze to bude vodotesne zalite a neopravitelne. Takze bud vymenit nebo predelat na svetla v krytu zrcatka jako treba zde: VW Golf MK7 (5G) Blind Spot indicator upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indulon Vloženo 20. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Díky za radu. Po odpoledním pátrání po zapojení a měření napájení diody ve skle, jsem přišel na to, že tam nejde napájení. Po chvilce hledání jsem zjistil, že předchozí majitel měl tapec dole a propojil dva výstupy do sebe a tím vyklemoval jak mrtvý úhel skla tak červenou diodu alarmu na dveřích. Po přepojení konektorů mrtvý úhel funguje. V autorizovaném servisu by to bylo určitě s výměnou skla a práce cca 10k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.