p2p Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Nemas objedaci cislo toho sani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan357 Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 na původním chladiči bylo 04L129766AQ, ale ve škodovce mi řekli 04L129711AB cena 13.260,-Kč + nějaká těsnění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 jj dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Ja mam zase problem, ze nadrzku si najdem prazdnu ked auto stoji viac ako tyzden. Ked sa jazdi a stoji max 2 dni netrebalo nikdy dolievat. Riesil toto niekto? Pod autom ani pod kapotou ziadne viditelne stekanie kvapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 9. leden 2024 Sdílet Vloženo 9. leden 2024 (editace) Ahojte, pred chvilou som si sadol do auta, nastartoval som a toto mi auto vyhodilo. 4 dni dozadu (v piatok) mi v servise chladiacu kvapalinu dolievali, lebo som mal malo pod riskou. Auto stalo od vcerajsieho vecera. Nejakych 20 hodin. Teplota vonku je momentalne -3C. Prosim co to moze sposobovat? Auto ma 128 000 km. Chladiacu som zatial nekontroloval. Do servisu sa dovolam az zajtra... edit: tak som sa pozrel a chladiacu som nemal takmer vobec.. zatial som kupil novu a dolial som po hornu risku.. Edit o 2 dni neskor: v servise zistili, ze je tam maly unik pod tlakom. Zatial nezistili odkial unika, nikde nie su ziadne stopy. Auto si nechali a budu hladat dalej... Editováno: 11. leden 2024, autor: skdh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 16. leden 2024 Sdílet Vloženo 16. leden 2024 tak v autorizaku zistili cez nejaku kameru, ze su stopy po kvapaline v intercooleri. Budu menit intercooler za novy. + samozrejme nove tesnenie atd. Snad to pomoze, lebo ak nie, tak musia hladat pricinu dalej. Predbezna cena 1000 EUR s pracou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 16. leden 2024 Sdílet Vloženo 16. leden 2024 😮 Kdyby to nebyli měniči... to může být tesnění pod hlavou, nějaká hadice, chladič, vodní pumpa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. leden 2024 Sdílet Vloženo 16. leden 2024 a ako to chceš riešiť? 90% dáš dole cooler a sú tam stopy po chladiacej .. ak to berie hlava alebo egr tak čo s tým ? alebo prasknutý blok ... či dáš dole hlavu a utreš handrou a hodíš nazad? čo je robota na cely den kedy ju minimálne dáš zrovnať a objednáš 20 tesnení , skrutiek a sem tam hadíc ktoré nejdú odpojiť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 16. leden 2024 Sdílet Vloženo 16. leden 2024 Intercooler je podla nich tak ci tak poskodeny a teda na vymenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 tak potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 Pisal som vyssie, ze ho budu menit. Resp. uz je vymeneny, kvapalina uz drzi ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukay Vloženo 13. Červen 2024 Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 On 11/7/2023 at 8:41 PM, tomasmu said: Ja mam zase problem, ze nadrzku si najdem prazdnu ked auto stoji viac ako tyzden. Ked sa jazdi a stoji max 2 dni netrebalo nikdy dolievat. Riesil toto niekto? Pod autom ani pod kapotou ziadne viditelne stekanie kvapaliny. Podarilo sa ti to vyriešiť? Momentálne sa pasujem s rovnakým problémom. Ak auto jazdí každý deň, tak hladina chladiacej sa mi drží pekne na ryske ale ako náhle auto stojí cca 2 dni (alebo viac), tak sa mi chladiaca niekde vytratí. Robil som už rozvody s vodnou pumpou a taktiež aj tlakový test kde sa nezistil únik tlaku. Mám to na SIII r.v.: 2018 najazdených 160t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Červen 2024 Sdílet Vloženo 13. Červen 2024 dole sanie a otlakovat , najjednoduchsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 V 13. 6. 2024 na 19:14, lukay napsal: Podarilo sa ti to vyriešiť? Momentálne sa pasujem s rovnakým problémom. Ak auto jazdí každý deň, tak hladina chladiacej sa mi drží pekne na ryske ale ako náhle auto stojí cca 2 dni (alebo viac), tak sa mi chladiaca niekde vytratí. Robil som už rozvody s vodnou pumpou a taktiež aj tlakový test kde sa nezistil únik tlaku. Mám to na SIII r.v.: 2018 najazdených 160t km Nakoniec sa podarilo. Vymenili mi EGR /to pri chladici viditelne zvrchu/ a sanie /neviem ale aky diel presne/. Tiez vsetky tlakove skusky boli oka, unik ziadny. Dokonca ked demontovali EGR a sanie, povedali, ze tam problem nie je. Az po rozobrati komplet sania a EGR na suciastky Skodovka z fotiek zhodnotila, ze je tam netesnost. Asi 3 mesiace auto v servise, aj ked od zaciatku som mal info od mechanika z inej pobocky Skodovky, ze problem byva v tychto dieloch, tym ze auto bolo v zaruke, tak salam parky a hladali/nehladali problem inde aj po urgenciach. Dokonca mi chceli auto odovzdat, ze po tolkych tyzdnoch sa hladina uz nepohla. Stacila jedna jazda a auto zase odstavit a nadrzka zase prazdna :D. Aj som rad, ze zaruka skoncila, lebo moj mechanik ked sa nieco uz musi vymenit tak sa nemusim vraciat s reklamaciou. Dufam, ze aj u teba je tento problem a vyriesis ho, aj ked to je nakladnejsia suciastka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Vloženo 3. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2024 Budu tohle teď taky řešit - vyměněna pumpa a nádržka na vodu. Nakonec jsem zjistit dle různých for, že to bude chladič sání. tak ho budu teď měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 Zdravim tiez mam unik chladiacej kvapaliny superb3 110kw vymenene rozvody a pumpa pred mesiacom sanie najprv boli intervali medzi dolievanim 700km a teraz uz len 300 voda aj olej su ciste co by ste poradili ako dalsie skusit vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 Tak asi to, co kape ne? Pokud motor nežere vodu, někudy musím mizet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 No keby ten unik bol viditelny tak to neriesim tu ale vsetko je suche a kvapaliny su ciste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 jestli mas vymeneny intercooler (sanie pokud chapu spravne) a nikde to netece tak to musi jit vyfukem, takze zbyva chladic EGR asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 Ano sanie myslim intercooler.No uz ostava len egr alebo hlava.A k tej hlave riesil uz niekto prasknutu hlavu s tym ze olej a voda boli ciste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 26. Září 2024 Sdílet Vloženo 26. Září 2024 No vyzera to na hlavu alebo tesnenie po natlakovani chladiaceho systemu a vybrati zhavicov vystriekla voda z druheho valca riesil niekto nieco podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 26. Září 2024 Sdílet Vloženo 26. Září 2024 Zkusil bych natlakovani u nekoho s otocnou endoskopickou kamerou a podivat se do valcu kde to tece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Stejne too musi rozhodit... zbytecna prace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Asi tak po rozobrati pridam nejake fotky co s tym bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 27. Září 2024 Sdílet Vloženo 27. Září 2024 Inak tento rok to uz bude tretia hlava prva na motorke som strhol zavit na sviecke to bola moja chyba nedavno tesnenie pod hlavou na L200 a teraz este toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.