T11Mastr Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Zdravím, podařílo se mi při výměně spínače výstražných světel vysypat levou středovou mřížku u řidiče. Nic není rozbité, ale nejsem za boha schopen i složit zpět. Jelikož je v ní takový malý vodící kus kovu (viz foto) pro jedotivé příčky v mřížce a já prostě ani po několika hodinách nejsem schopen ho nasadit na všecky najednou aby byly propojené. Je na to nějaký speciální griff a nebo to prostě neudělám a musím koupit nový výdech? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Ahoj, mě se to taky rozsypalo a dal jsem to dokupy, trvalo mi to taky dlouho, myslím kolem hodiny, ale už nevím, čím jsem si pomáhal. Ale jde to. Nějak jsem to myslím sichroval maskovací páskou a dvěmi malými plochými šroubováky dával na místo. Je to opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T11Mastr Vloženo 2. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 (editace) Pro lidi co by to řešili vyřešil jsem to! přivázal jsem pod ta 2 uzavřená očka na vodícím kovu provázky, nastrčil je na příslušné "šprušle" mřížky a napnul ten provázek a uvázal na druhém konci každé šprušle. takto jsem vsadil ty 2 šprušle, které se jako jediné nenasazují zhora a provázek zajistil, že u nich kovové vodítko drželo (pnutím toho provázku). Pak jsem s pomocí šroubováku nasadil zbylé šprušle co jdou nasadit zhora a nakonec když to celé bylo vsazené a uzavřené, tak jsem ty pomocné provázky odstřihl manikůrními nůžkami. Celé toto řešení s provázky zabralo max 20 min (ale než jsem se k němu dopracoval to bylo pár hodin :D tak snad vám to ušetří čas). Editováno: 2. Říjen 2022, autor: T11Mastr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T11Mastr Vloženo 2. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 (editace) Tady ještě obrázek pro vysvětlení jak jsem uvázal ty provázky na vodícím kovu. Pak jsem nasadil ty 2 šprušle na vodící kov a provázky napnul a uvázal na protilehlém zůženém konci šprušle. Takto kovové vodítko na těch dvou šprušlích drželo, nepadalo a daly se tedy pomocí šroubováku vsadit ty další 3, které se dají nasadit do vodítka zhora. Editováno: 2. Říjen 2022, autor: T11Mastr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.