Publikováno Listopad 8, 20222 r Dobrej, Mám tu jistý problém zřejmě s elektrikou a chci se zeptat zda s tím někdo taky neměl problém. Po zahřátí a delší cestě na volnoběh začne klepat co si u motoru či na něm ,viz mám rozsvícena světla -zhasnu a klepaní přestane to samé když stojím na brzdě taky přestane po odšlápnutí. Taky to začne úplně když zapnu zadní ofuk okna . škoda fabia 1 1.2 htp. Díky na názory.
Listopad 9, 20222 r To bude myšleno asi vyhřívání zadního skla. Jinak je třeba se podívat na alternátor, respektive řemen, volnoběžku a řemenici, neboť dle popsaného to dělá při zatížení el.spotřebiči.
Listopad 9, 20222 r Autor Ano výhřev zadního okna. Napadla mě řídící jednotka, opravdu se v El. Nevyznám. Alternátor funguje a dobíjí, řemen s příslušenstvím je nový.
Listopad 9, 20222 r Nahraj video pre predstavu. To ti tam niečo klepe alebo sa len zmení chod motora na voľnobehu?
Listopad 10, 20222 r Autor Přímo se změní chod motoru ,například stojím na brzdě -klepe,spuštěná světla taky klepe .Když zhasnu světla už to zase neklepe . To samé když je spuštěné např vyhřívání zadního okna klepe jak blázen .
Listopad 10, 20222 r Jaké jsou volnoběžné otáčky, když to začíná klepat, po mírném přidání plynu to přestane?
Listopad 10, 20222 r Skontroluj hadičky na motore, hlavne tie podtlakové či niekde nesaje bokom. Toto nemusí byť chyba elektriky, skôr pri záťaži sa rozhodí voľnobeh ktorý je sám o sebe už oslabený tým ako sa to snaží dobehnúť nízke otáčky. Typicky to môže byť odvetranie kľuky, hadička k podtlaku brzd a podobne.
Listopad 11, 20222 r Autor Hadičky vše je kontrolované vše se zdá v pořádku ,otáčky volnoběhu v normě při problému .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.