slavo Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Stretli ste sa uz niekto s tym? Radiove stanice sa mi niekedy same prepinaju, ako keby niekto mackal tu sipku co je vpravo a vlavo hore na displeji, normalne mi aj ozelenie ako pri dotyku. Neviete co to moze byt a ako by sa to dalo odstranit ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Mne to sem tam robilo prave v chladnom pocasi na predchadzajucom Supe. Akonahle sa interier zohrial, tak to prestalo. Riesenim by bola vymena displeja, nicmene na to u mna nedoslo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 10. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Presne ako u mna, vzdy rano ked je uz chladnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasF Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Ak mas to celosklo tak je tam senzor pohybu s ktorym si prehadzujes jak pesnicky tak radia a vsetko mozne cize ak si niekedy davas ruku na paku alebo sa ozenies rukou blizko radia tak ti to prepne robi to aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 U toho celoskla jde vypnout ten senzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 10. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Praveze je to este ten typ s tlacitkami na bokoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 10. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 Zkus restartovat jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.