Michal3 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mám dotaz: při jízdě z kopce vyřadím a okamžitá spotřeba se mě mění asi ve dvouvteřinových intervalech z 0,0 L na cca 1.5 L. Ta spotřeba by měla být asi pořád kolem 0,7 L ?!! Vag žádnou závadu nehlásí, klapka vyčištěná, základní nastavení provedeno. Díky za radu. Octavia r.v. 1997 1.6 55kW najeto 130.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 0,0 l/100 km je pri brzdeni motorem, obycejne po tom, co jsi jel bez plynu a vyhodil kvalt. Potom se meni podle rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ja mam stale pri volnobehu spotrebu 0,7 L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Za jizdy? Ja mam treba i pri stani spotrebu v l/100 km. Nektere Feldy mely v l/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norbi_CZ Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Čau, já myslím, že to není nějaký zásadní problém. Mě to taky skáče obdobně jako u tebe s tím rozdílem, že se střídají hodnoty 3,5 a 0,0 l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jak sem tu už jednou psal... to co ukazuje okamžititou spotřebu je závislé na předchozím stavu motoru... Pokud se a ni mrknete při vyřazení kterému předcházeo brždění motorem, budou ty hodnoty nízké... pokud tomu dáte zrovna zátah a pak vyřadíte, budou ty hodnoty vysoké. Nikdo mi to není schopen objasnit čím to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Přesně tak zkus jet do kopce na dvojku a pak zastav a vyhoď rychlost a uvidíš kolik budeš mít spotřebu v ten moment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) A ta vaše okamžitá spotřeba taky kolísá ve dvouvteřinových intervalech od 0 po x L/100km ? Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Michal3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Jj, 0,0 a pak skočí třeba 1,7 a pak zase 0,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.