Renyz Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Zdravím rovnou k věci mám Superb 2.0 TDI cffb 103kw 2010 uz po 4 byl menen posilovač i s valcem po 2 až 6 měsících opět tvrdý už mě to nebaví neví někdo co to muže způsobovat ze každý posilovač odejde se mi nechce věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Otázka jestli je novy nebo repas a máš označení? byli typy vyloženě vadné.. Jinak zkusím hádat nevím co by se stalo kdyby nadobku narvali úplně až po okraj...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renyz Vloženo 9. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Bral německou prvo výrobu borsehung nebo neco takového nikdy to nebyl originál kod zjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renyz Vloženo 9. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Kód už prej nemá 🤦🏻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Já se převážně zajimám o elektroniku. To o čem píšes neznám tak to bude brzdový válec. Ty už by jsi tam měl mít jednotku ESP MK60EC1. Vyčti si VCDSkem. V H30 revizi byli ještě sporadicky vadné v předchozí HW29 skoro vždy odcházeli. Navíc mě autorizák měnil draze brzdy a ještě po zjištění že neměnili brzdovou mě drze napsali že nebyl požadavek zákazníka. 10let neměněný černý bordel se divím že to jednotka přežila. Jinak kód nemá protoze má někde vadnou zásobu ESPcek 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renyz Vloženo 9. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Takže vyčíst kód a vyměnit opět i s hl valcem jo? Tohle je peklo 😃😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Vyčíst přehled pro mojí informaci 😉 Když už s tebou ztrácím zadarmo čas 😀 Vytlačit všechnu brzdovou, nejspíš tam budou špony? prostě sračky! Při tvém štěstí sehnat jednotku která má min HW H31. O brzdovém válci nemám přehled.... Pořádně to smontovat a když to nepomůže tak si vsaď Sportku při tvém štěstí 1:1 000 000 000 že ti čtyříkrát odejde ESP vyhraješ 100mega koupíš si Bavorák a můžeš otravovat na jiném fóru 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renyz Vloženo 9. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Mas recht 😃 zkusim potom dam info jak vše dopadlo případně jestli se nepresouvam na jiné forum😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.