koudy_123 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Ahoj, mam chybu ukazujici na chybny modul L132. Pohledal jsem a zkistil ze je to blinkr v bocnim pravem zrcatku. Pohledem opravdu blika divne. Cast svetla neblika. Setkal jste se s tim nekdo? Nemuze to byt jen nar. Zlamany kabel ve dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Ahoj, měl jsem stejný problém s levým blinkrem, kdy už úplně krajní LEDky nesvítily vůbec a ty uprostřed jen trochu. Diagnostika mi ale nikdy chybu nevyhodila a do nedávna jsem si myslel, že tam ani kontrola není. Kdyby to bylo prasklým kabelem v průchodce, tak by určitě nefungoval vůbec. Jediné řešení bude rozebrání zrcátka a výměna celého modulu blinkru. Bohužel demontáž blinkru je v celém procesu až ten poslední krok a celé zrcátko se tak musí odstrojit. Navíc, když jsem vyměnil ten na levé straně, svítil víc než ten pravý, tak jsem nakonec měnil oba. Kupoval jsem sice originál, ale po těch letech i ten "dobrý" už svítil jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 23. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) jojo myslel jsem si to. Stojí to pár korun. Čili časem to koupím. Zde pěkné video na výměnu. https://www.youtube.com/watch?v=95H2PVJ3Xzs a ještě jedno, asi lepší. Editováno: 23. Únor 2023, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Podstupoval jsem to před dvěma lety. Blikala jedna ledka a na druhém dvě problikávaly. Kupoval jsem rovnou dynamické. V ČR koupíš oba cca za 1.400 Kč, ale je to tak, že to někdo koupí v Číně a tady to prodává. Pořídil sem si je proto přímo z Aliexpressu za 400 Kč a namontoval podle videa, který jsem dal koudy_123. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 18. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Nechtel jsem delat obe zrcatka, tak jsem koupil original, ktery je kupodivu vyrobeny v cine. No nic. Zrcato rozebral, blikac vymenil. Blika, chyba zmizela. Jedina vada na krase byl jeden ukrouceny sroub, ktery drzi spodni cernou cast zrcatka k duralove kostre. Ale jeden tam jeste zbyl, takze jsem to slozil a nic neodvrtaval. Doufam, ze druha strana jeste nejaky cas vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.