Wjencik Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) Zdravim, obraciam sa na vas ci niekto uz riesil nefunkcne Sparovanie vyhrievania sedadiel a volantu? (MR 2019) Bol som s tym uz v SA a vramci reklamacia povedali ze opravili ale neopravili, sprava sa to rovnako. Symptomy su nasledovane: neda sa vypnut/zapnut sparovanie teda niekedy to ide (kedze to tvrdili aj v SA ze to ide) a zaroven sa neda volant samostatne zapnut pre vyhrievanie. Kazdy navrh ocenim kedze jedina moznost je to po 2x nechat v skodovke nech to riesia ale ocividne si nevedia dat rady. IMG_5176.MOV Editováno: 15. Březen 2023, autor: Wjencik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Stačí vyhrev volantu zapnout na plno a pak až ho vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 15. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Praveze samostatny vyhrev volantu neviem zapnut. Jedine ak je sparovanie aktivne zapnem sedadla tak volant hreje tiez. Ale ked vypnem sedadla tak sparovanie sa neda menit resp. volat sam zapnut bez sedadiel. Cize ako to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Zkus restartovat (tovární nastaveni) infotaiment a climatronic. Jinak volant se dá samostatně zapnout i vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 15. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Ako restartujem climatronic mate namysli tovarne nastavenie Columbusu alebo nejak inak to viem resetovat? to ovladanie vyhrievania volantu poznam ale nefunguje mi ked tu ikonu volantu kliknem. Ako som pisal bolo to "opravovane" aj v Skodovke a nepomohlo tak ma zaujima v com to viazne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 ale jde to, také jsem s tím zápasil, ale jde to jak jsem psal, chce to si s tím pohrát, nicméně spárování nepoužívám, protože mám dokódované automatické zapnutí výhřevu podle venkovní teploty, ale jak jsem psal, také jsem s tím bojoval a jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wjencik Vloženo 16. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Mate pravdu, treba sa len pohrat s intenzitou teploty vyhrevu zmenit ju a hned to ide vsetko. Cize zrejma chyba softveru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 nejspíš ano, ale já jsem se s tím trápil hodně dlouho, než jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.