Přejít na obsah

Přepínání pohledů u zpětné parkovací kamery


Arcane

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám právě nově koupeného Kamiqa ve Stylu se zpětnou parkovací kamerou a moc nerozumím jejímu chování. Problém je v tom, že někdy se mi kamera zapne tak jak je na screenu nahoře:

https://i.imgur.com/FHl0XsX.png

 

Tedy že v pravém sloupci mám jen nastavení jasu/kontrastu a někdy tam mám navíc i jiné pohledy tak jak na screenu vespod. Ikonkama si mužu měnit pohledy (standard, fish eye, pohled dolů apod. Je nějaká logika v tom kdy se mi co zapíná? Dá se to nějak ovládat? V manuálu jsem totiž nenašel k tomuto ovládání žádnou zmínku. Nevím tedy ani jak má fungovat ten druhý pohled shora (ikonka podílného parkování). Na kameře se mi pak v každém rohu objeví nějaké žluté kvádry.

 

Dokáže mi s tímto někdo poradit? Díky moc.

 

Editováno: , autor: Arcane
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si skoro řikám, jestli to neni nějakej bug, že se mi tam objeví funkce, které nejsou podporované. Zvláštní teda je, že všechny ty pohledy fungují. Nejsem si jistý jen tim asistentem podélného parkování. Něco to jako dělá, ale nepodařilo se mi podle něj zaparkovat. Nevím, jestli to je jen mojí neznalostí nebo jestli to právě "nemá fungovat". Ostatní jsou fakt jen fish-eye a pohled dolů, který nic navíc nedělaj.

 

Je ještě někdo komu se tohle děje?

Editováno: , autor: Arcane
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zjistil jsem, ze se mi stava to same. Nekdy to ty ruzne pohledy nabidne a nekdy to tam vubec neni. Vzdycky teda vidim i ty zlute linky, ktere se nataci podle natoceni volantu. Tusi prosim nekdo proc se to deje? Prijde mi, ze v tom zadna logika neni a deje se to proste nahodne:/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten muj kus je vyrobeny 04/2023 a je to 1.5 TSI 6G Monte carlo s pripravou pro tazne zarizeni (nevim jestli to muze hrat nejakou roli). Ne ze bych ty extra pohledy potreboval, ale to nahodne prepinani me provokuje :D

Editováno: , autor: GuitarZero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...