Přejít na obsah

Praskání v brzdách


prochy77

Doporučené příspěvky

Zdravím, jezdim jednickovou fabii a občas se mi stávalo, ze při stlačení brzdoveho pedálu v brzdach jakoby křuplo nebo prasklo, ale brzdy funguji dal, posledni dobou se k tomu přidala rozsvicena kontrolka abs která občas svítí a vcera se mi při brzdění ozvalo praskání více a pedál nešel přes praskání plně stlačit a rozsvitila se červená kontrolka brzd. Brzdy plne funguji dále a když jsem zastavil vypnul motor a znovu nastartoval, tak kontrolky nesviti a brzdy funguji.

Prasnuti vypadá tak jakoby jste hodili do mlýnku na maso kamen🙂takový tvrdý tupý zvuk a pedál klade odpor, po znovu stlačení se vždy chytne a brzdí v pohodě.

Nevite v čem by mohl být problém ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předpokládám, že to praskání jde někde od pedálu, ne? Pokud ano, tak mezi pedálem a tyčkou, která tlačí do posilovače (brzdového vállce) je ????? jak to popsat. Na konci tyčky je kulička, která zapadá do kulové prohlubně v brzdovém pedálu. A ve správné poloze ji zajišťuje taková plastová "kostička". Směřoval bych svoji pozornost tam. Blbý je tam špatně vidět, že se hlava špatně vejde pod pedály. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...