stukator Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 V prvom rade si skontroluj lambdy podla DP.Mas tam vsetko co potrebujes .Potom by som skontroloval na diagnostike ci lambdy reguluju. Pripadne netesnost vyfukoveho systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marry175 Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) My sme mali nieco podobne, obcas sa rozlietali otacky pri volnobehu a niekedy na križovatke motor zhasol ani som si nevsimol kedy z druhej fabie sme skusili vsetky snimace lambdu skrtiacu a nic nepomohlo, chyba na rok zmyzla sama teraz sa na chvylu objavila znovu a zbadal som aj mastnotu vo vode a zltu penu pod vekom oleja a spod hlavy presakoval olej. Tento tyzden prebehol servis vymena tesnenia a zrovnanie hlavy gufera ventilov aj zabrusenie ventilov tak uvydim ako sa bude chovat. Editováno: 22. leden 2017, autor: Marry175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaberCZ Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 (editace) Díky za odpovědi. Asi to budu muset dát do rukou někomu odbornějšímu. Mám podezření ještě na zapalovací lištu a svíčky. Každopádně nějak i tu lambdu zkusím pořešit. Dám vědět, až se to pohne. Jinak pěnu pod víčkem naštěstí nemám. To jsem už několikrát kontroloval. EDIT: A abych nezapomněl. Občas to prostě chytne a jede jako zběsilé => tak jak by mělo. Za jízdy to tím pádem občas kolísá. Někdy jede jak má (zřídka kdy a jen chvíli) a většinou jede na nic. Studený start i při těchto teplejších teplotách (+10 °C) je špatný. Tím myslím ve smyslu, že musím pořád přidávat, aby se auto rozjelo a nechcíplo. Po chvilce jízdy problém zmizí. Editováno: 20. Březen 2017, autor: SaberCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Rozhodne vymenit lambdy obe dve a dat origo lambdy , ne zadne ciny. Smazat chyby a cekat co to udela. Kdyz to bude porad , tak vymenit svicky a zapalovaci listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaberCZ Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 V 20. 3. 2017 na 15:14, Hurec napsal: Rozhodne vymenit lambdy obe dve a dat origo lambdy , ne zadne ciny. Smazat chyby a cekat co to udela. Kdyz to bude porad , tak vymenit svicky a zapalovaci listu. Díky, potvrdil jsi mi to, co jsem si myslel. No chci zkusit sehnat někoho kdo by mi to byl schopen jen půjčit. Nechci kupovat lambdy a pak zjistit, že to je na nic. Ještě je vymontuju a mrknu co to je. Jestli to je právě nějaká Čína nebo co. Měnil to ten předchozí majitel a šetřil na všem co tam měnil, takže bych se nedivil. Jinak přikládám dnešní errory z diagnostiky. Třeba to někomu něco řekne více než mi v souvislosti s problémy. Adresa 01: Motor Labely: 047-906-033.lbl Řídící jednotka: 047 906 033 A Díl: 1,4l SIMOS3PA 00HSSJ43 Kódování: 00031 Dílna #: WSC 13765 TMBNB46Y6Y3021949 SKZ7Z0Y0431525 5 závad nalezeno. 16524 - rada valcu 1 - sonda 2: zadna aktivita P0140 - 35-10 - - - Sporadická 17549 - kalkulace zatizeni: neverohodna hodnota P1141 - 35-10 - - - Sporadická 16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu P0130 - 35-10 - - - Sporadická 17526 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: preruseni P1118 - 35-00 - - 16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu P0130 - 35-10 - - - Sporadická Readiness: 0000 0000 Pokud to někomu něco řekne, budu vděčný. Jinak motor se na volnoběh zahřál na 90°C za 7-8 minut. Je to v pohodě? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Porad tam jsou sondy , 1cka sice sporadicka , ale dvojka 17526 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: preruseni ta trva porad. Takze je KO lambda nebo vodice ci konetor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpapagaj Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 " Ale nejčastěji to dělá když dobržďuji motorem před křižovatkou (cca 2-6s noha z plynu) a jakmile promáčknu spojku, když chci vyřadit na neutrál motor chcípne. Nebo při jízdě z kopce (brzdění motorem a pak hned spojka a chcípne to)." Mám 100% rovnaký problém, aké bolo riešenie? Jednoduchá KKL diagnostika neukazuje žiadny kód, hex-v2 je na ceste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trnas Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Zdravím Mám takový problém s fabií 1.4 mpi 50kw. Cca poslední 3 týdny mne zlobí. Když nastartuji otáčky se drzi trochu nad 1000. Po nejakej době se sníží na 800. Pokud ale mám na volnoběh nastartováno delší dobu tak začnou otáčky jemně hoprovat, ale nic hrozného. Poté se stane ze otáčky spadnou na 400 pak se vrátí na 800 pak znovu spadnou na 400 a motor chcípne. Za jízdy to nedělá. Tah motoru je pořád stejný. Cca před týdně mi z prostředku auta kapala voda, teď už nic nikde nekape, ale auto pořád takhle blbne. Nevíte co s tím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda01 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. auto škoda fabia 1 1.4 MPI, auto v pohodě nastartuje a jede, po jízdě kdy auto zastaví na křižovatce nebo na volnoběh tak auto vypne a nebo kolisají otáčky a pak to vypne nevíte co to může být ? diagnostika nic nepíše. Proběhla výměna vstřiku a lišty,lambdasondy,palivového čerpadla,čidlo váčkové a klikové, celý termostat s čidlem, čidlo tlaku oleje,svíčky, čidlo otáček motoru.. výfuk je v pohodě, klapa nastavována a čišťená několikrát, za studena auto jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.