Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, 

chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo pozitivni zkusenost s opravnou sadou (opravny stetecek) na drobne skrabance. 

V doporuceni u produktu je uvedeno, ze pred samotnou aplikaci by mel byt povrch ocisteny a odmasteny, zaroven bych chtel pro jistotu mit po ruce redidlo, kdyby se oprava nepovedla. 

Tak by me zajimalo, jestli byste mohli poradit, cim je opravna sada reditelna, na webu eshopu jsem dohledal bezpectnostni list, ale z neho jsem redidlo nezjistil. 

Popr. kdybyste mely nejake rady i k samotne oprave, budu rad za cokoliv.

Diky

Upraveno od martin155

• Autor
Dik za radu, tady taky pisou tuzka ale to predpokladam bude asi tekute: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/tuzka-lakova-bila-moon-metaliza/p/3T0050300A+S9R

Jinak mozna bych vzal oboje, ten tekuty lak myslite redit / smyt acetonem?

Edit: Opravnych tuzek jsem nasel nekolik, nemel by nekdo porovnani, jestli je neco lepsi, nebo je to jedno?

Diky

Upraveno od martin155

Na drobné škrábance a ťukance od kamínků stačí ta tužka, nepotřebuješ tu opravnou sadu. Mě tu tužku, co jsem postnul (d-k) doporučil kamarád, co se živí detailingem.

• Autor

Asi bych zkusil oboje, jen s cim si nejsem u d-k tuzky jisty je oznaceni laku: LS9R 2Y2Y. Na skoda eshop je totiz lak oznaceny jako: S9R 2Y2Y, tedy v oznaceni chybi prvni pismeno, nejsem si tedy jisty, ze jde skutecne o stejny odstin. Nevite, proc nejsou oznaceni totozna, diky. 

Němci prostě vynechávají první písmeno. A neboj jde o stejný odstín.

• 8 měsíců později...

Zkoušel jsem tu opravnou sadu, protože jsem měl u větší plochy a dobré. Na ty úplně drobné je štěteček nepoužitelný, ale lze si vzít na pomoc třeba kaligrafické pero.

• 4 měsíce později...

Ahoj,

doporučíte někdo kvalitního lakýrníka v Praze a okolí? 
Bude se lakovat přední nárazník a kapota. 
Před rokem mi kapotu lakovali u AutoOpat a trefili se přímo skvěle. Nebylo vůbec poznat, že kapota je o 7 let novější jak auto. 
Díky

• 3 měsíce později...

Časem bych rád přelakoval kapotu motoru, je trochu otlučená od kamínků. Mám vytipovanou lakovnu u Prahy, cena je kolem 7500 Kč. Kdybychom se domluvili za více dílů ve stejné barvě je sleva. Chtěl by se někdo s bílou Octávií přidat?

Len bacha na kod laku, minimalne pre O3 su dostupne 3 odtiene - candy, laser, moon

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.