mikyhu Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Čau chlapi nevíte někdo o fakt dobrym přípravku na pročištění olejových kanálků. Nebo o jinym způsobu čištění. Mám motor 1.6 a klepe když je studenej všechno vyměněný (hydroštosy,žádný vůle) mám podezření že se špatně dostává olej nahoru do hlavy můžete někdo poradit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 zkus výrobek: tec 2000 ale bohužel int stranky jim něják nefungujou... tušim, že jsem ho jednou viděl v autokelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a klepe nahoře ? nemáš chytlou kliku ? a nebo ojniční čep ? a nebo není vychozený olejový čerpadlo ? měřili jste tlak oleje ? ucpaný kanálky jsem ještě neviděl. (ale já toho ještě neviděl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a klepe nahoře ?nemáš chytlou kliku ? a nebo ojniční čep ? a nebo není vychozený olejový čerpadlo ? měřili jste tlak oleje ? ucpaný kanálky jsem ještě neviděl. (ale já toho ještě neviděl ) tak to já jsem už viděl! A nejen to, s tím autem jsem jel a zažil na vlastní zkušenost zadření motoru. Po rozkuchání se z toho vyklubalo ucpaný mazací kanálek na klice - zadřená klika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a čím se to ucpalo ? usazeniny z nějakýho schit oleje kterej se měnil po 20 tis,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a čím se to ucpalo ? usazeniny z nějakýho schit oleje kterej se měnil po 20 tis,? a po nem se dal nejaky dobry, ktery vsechny usazeniny rozpustil a ty kusy dokazaly ucpat kanalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Teď měl právě v servisu jeden chlápek sundanou vanu a říkal že je všechno OK tak vyloučil špatnou kliku a ojniční čep vůle tam prý nejsou, proto chci vyzkoušet ještě tohle počistit ty kanály. Kdyby byla v háji klika nebo čep tak by to mělo klepat asi pořád ne? Já když to natočim tak to pár vteřin klepe silně a pak ten zvuk slábne až dokud se ůplně neohřeje motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 19. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jo a ještě klepe to nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a čím se to ucpalo ? usazeniny z nějakýho schit oleje kterej se měnil po 20 tis,? normálně karbonem Ale to už je dávno, bylo to na Š120. Asi sem tomu pomohl tím, že sem furt odkládal výměnu oleje, a tak sem ho měnil místo po 10 tis až asi po 22 tis. To bylo ještě s olejem Super Mogul M6AD(tuším) a jelikož jsem si olej měnil sám a furt nějak nebyl čas, tak sem přetahoval. A stalo se to pak asi po cca 15-20 tis. Je ale zase fakt, že to žralo tak 0,5l/1000km, takže byl vlastně furt obměňovanej. Ale asi se už ucpal filtr A je taky fakt, že motor už měl naběháno cca 200tis. , takže prošel GO a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Jo a ještě klepe to nahoře Tak tohle teď řeším u Fáčka nejde olej do hřídele na vahadla, když to je studený tak je to traktor jak se to zahřeje přestane a jde jak víno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.