Přejít na obsah

Výmena autorádia Swing za CarPlay


Doporučené příspěvky

Čaute, rád by som vymenil rádio Swing na O2 FL za niečo s Apple CarPlayom. Snažím sa nejak dohľadať, či Amundsen, alebo Bolero (príp. ak sú ešte nejaké iné?). Neviem, aký je medzi nimi rozdiel, ale bol by som rád za dotykovú obrazovku a pripojenie na CarPlay najlepšie cez bluetooth. Páči sa mi dizajn škodovkovských rádii, tak by som rád zostal u tých a nekupoval nejaké veľké čierne displeje z Číny. Čo odporúčate? Koľko by to mohlo stáť? Môžem si to spraviť aj doma, alebo to musí ísť do rúk nejakému špecialistovi? Predom ďakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, DoubleG napsal:

Pri tejto generácií rádií nepočítaj s carplay. Jediná ale vcelku šialená možnosť, je použiť radio z Yeti FL ale nieje to iba o plug n play zapojení.

O tom som niekde už čítal, prečo je šialená? Čo sa tam robí naviac? Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ak na niečo chceš reagovať, snaž sa prv pochopiť pointu toho čo chcel autor témy,  ďalej si uvedom v akej sekcií reaguješ a keď už ideš niekoho poučať, tak si sám prv ozrejmi problematiku. Napríklad aký je rozdiel medzi MIB PQ a prvým swingom, bolerom, atď z O2 FL. 

Miesto konštruktívnej diskusie si tu hodil akurát odkaz githubu na toolbox, ktorý rieši len odblokovanie rádia, ale nepovie nič okolo toho k tomu.

Prajem pekný deň 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do OII jde dostat CarPlay/AndroidAuto buďto modulem k RNS510 (Columbus): https://www.sbazar.cz/tichac/detail/198682765-rns-510-columbus-carplay-android-auto-modul

nebo potom jendotkou rádia určeno původně pro mimoevropské trhy RCD 360 Pro (zde je třeba si pohlídat verzi, některé umí jen CarPlay, jiné zase jen AndroidAuto, některé obojí. Toto by mělo fungovat relativně jednoduše. Nebo potom je varianta to z Yetiho, jak padlo výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teba sa nemám potrebu na nič pýtať chlapče, lebo si do tejto témy nepriniesol absolútne nič, ani pre autora témy riešenie ani žiadne rozvitie diskusie správnym smerom. Týmto končím diskusiu s tebou v medziach offtopic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výše zmíněný odkaz na github je pouze pro MIB2-HIGH což je v případě škodovky Columbus, který se dával Octavia III, Superb III, Rapid, Fabia III a Kodiaq. Takže pro autora tématu k ničemu. 

Do dvojkové oktávky, pokud půjde napojit a spusit (co vím tak MIB2 infotaimenty už by měly být buzeny CAN sběrnicí, zatímco staré se budili dotažením kladného napěti na konkrétní pin) tak bude polofunkční a dost možná bude ukazovat chyby díky chybějícím zprávám (PQ34 vs MQB A)

Editováno: , autor: ExecutedDonut
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vl4d Zklidni to a nevytvářej tady zbytečně dusnou atmosféru.

 

A ještě jedna poznámka - nediskutuj veřejně o rozhodnutí moderátorů/administrátorů fóra. Je to proti pravidlům. Pokud máš nějakou výhradu, řeš to přes soukromé zprávy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...