Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně .

Díky 

IMG-20231126-WA0000.jpg

Vloženo

vzhledem k TLAKU a TŘENÍ stěrač. ramene , pružiny a stíracích břitů to nikdy VODOROVNĚ se sklem (jak ty asi myslíš - to by ležel na skle celej ten břit)  , ale KOLMO na sklo nebude , a tim pádem je to takhle normál 😉

Vloženo (editace)

No, že nebude kolmo ten břit to jo, to je mi jasné. To opravdu ani nejde. Ale jde mi o to těleso stěrače. Viděl jsem to u jiných aut a bylo to většinou  vodorovně. Pak má ten břit právě prostor se překlápět při pohybu nahoru/dolů. 

Proto mě zajímalo, jak to mají ostatní majitele SupaII. 

Editováno: , autor: perceptio
Vloženo (editace)

Mě skákaly nové právě. Valeo, pak nějaké Denckerman. Ale teď zatím dobrý. Já jen, abych neměnil zbytečně ramena za 1500Kč jedno... Jinak ptal jsem se ve Škodovce a ten úhel se už neseřizuje, že to právě rovnou mění celé 🙄😆

Editováno: , autor: perceptio

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...