Kheilus93 Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Zdravím, mám problém s infotainmentem u škoda kamiq monte carlo 2020. Teď při chladném počasí mi při nastartování zezelená displej na cca minutu až dvě a postupně jak se zahřívá, tak se vybarvuje zpět do černa, normálně funguje. Myslíte že to může být nějaká vada displeje a nebo jsou tak náchylný na zimu a mínusové stupně? IMG_5797.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Jednoznačně vadný displej, i podle té posterizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kheilus93 Vloženo 3. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Nevíte kolik stojí nový displej? Popřípadě když si objednám nový displej a budu si ho chtít vyměnit, stačí jen dát kus za kus a nebo se musí přehrávat to rádio nebo jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Display v Kamiqu ma v sebe ochranu komponentu.Po vymene potrebne prisposobit online cez diagnostiku/odis.....pozor na pokutne kupeny niekde na inzerat.Zaruka uz nieje?Lebo toto sa da vpoho reklamovat.Lacna vec to totiz nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kheilus93 Vloženo 3. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Záruka už na tom není. Každopádně děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasa3 Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna V 3. 12. 2023 na 12:29, Patrik1971 napsal: Display v Kamiqu ma v sebe ochranu komponentu.Po vymene potrebne prisposobit online cez diagnostiku/odis.....pozor na pokutne kupeny niekde na inzerat.Zaruka uz nieje?Lebo toto sa da vpoho reklamovat.Lacna vec to totiz nieje A da se ta ochrana obejit i bez navstevy servisu? Uplne stejne mi zelena Bolero na me Fabii 2014, tak si mozna koupim rovnou i jednotku s Amundsenem a doma mam jen kabel s VCDS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února (editace) stalo sa vam toto uz niekomu ? mne zatial 2x . nic nemrzne neseka len to takto zobrazuje. Samozrejme to dam pozriet do skodovky co stym je . Len chcem vediet ci sa to deje aj viacerym. Dakujem Editováno: 5. Února, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.