Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám problém s infotainmentem u škoda kamiq monte carlo 2020. Teď při chladném počasí mi při nastartování zezelená displej na cca minutu až dvě a postupně jak se zahřívá, tak se vybarvuje zpět do černa, normálně funguje. Myslíte že to může být nějaká vada displeje a nebo jsou tak náchylný na zimu a mínusové stupně? 

Jednoznačně vadný displej, i podle té posterizace.

• Autor

Nevíte kolik stojí nový displej? Popřípadě když si objednám nový displej a budu si ho chtít vyměnit, stačí jen dát kus za kus a nebo se musí přehrávat to rádio nebo jednotka?

Display v Kamiqu ma v sebe ochranu komponentu.Po vymene potrebne prisposobit online cez diagnostiku/odis.....pozor na pokutne kupeny niekde na inzerat.Zaruka uz nieje?Lebo toto sa da vpoho reklamovat.Lacna vec to totiz nieje 

• Autor

Záruka už na tom není. Každopádně děkuji za odpověď.

• 1 měsíc později...
V 3. 12. 2023 na 12:29, Patrik1971 napsal:

Display v Kamiqu ma v sebe ochranu komponentu.Po vymene potrebne prisposobit online cez diagnostiku/odis.....pozor na pokutne kupeny niekde na inzerat.Zaruka uz nieje?Lebo toto sa da vpoho reklamovat.Lacna vec to totiz nieje 

A da se ta ochrana obejit i bez navstevy servisu? Uplne stejne mi zelena Bolero na me Fabii 2014, tak si mozna koupim rovnou i jednotku s Amundsenem a doma mam jen kabel s VCDS..

• 3 týdny později...

stalo sa vam toto uz niekomu ? mne zatial 2x . nic nemrzne neseka len to takto zobrazuje. Samozrejme to dam pozriet do skodovky co stym je . Len chcem vediet ci sa to deje aj viacerym. Dakujem 

IMG_2099.jpeg

Upraveno od m.a.r.e.k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.