Chlumec Vloženo 2. Ledna Sdílet Vloženo 2. Ledna Zdravím. Měnil jste si někdo sám olej v Haldex 5 gen. ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna Taky mě to brzo čeká, prý na tom nic těžkého není. Viděl jsem na Youtube české video z fairplaycars.cz, kde se to ukazovalo. Jen je potřeba se nesplést a nezaměnit olej do haldexu s olejem převodovým do diferáku. Samosebou nakoupit potřebný origo olej do haldexu a těsnění k filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna 5Haldex žiadny filter nemá tak neviem aké tesnenie ... dobre si poznamenal o zámene oleja medzi diferákom a haldexom čo som viackrát už zažil aj u servisákov ... ťažko niekomu niečo posudzovať a radiť keď dotyčného nepoznáš a nevieš čo umí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Je tam plastové sítko (filtr), které má 2 gumové O-kroužky. Je potřeba to celé vyčistit a O-kroužky vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Jinak je to celkem dobře patrné kde je prostor pro olej do haldexu a pak do diferenciálu. Dávate originální Škoda/WV olej nebo náhrady? Našel jsem čísla : olej pro Haldex G06 517 5A2 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g065175a2-olej-spojky-haldex-skoda-42617.html olej do diferáku : G05 258 0A2 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g052580a2-prevodovy-olej-haldex-skoda-44489.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Origo mě dával servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna sitko netreba stačí vystriekať čističom a gumičky dávam origo odvtedy čo mi jeden tiekol po druhom vybratí bez výmeny gumičiek vždy ... všetko je patrné len nie vždys sa podarí a končí to roztrhnutým haldexom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Originál olej pro haldex je borgwarner (výrobce haldexu). Škodovka ho jen přeznačí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.