Srpen 3, 201213 r Zdravím:) Mám Oct. TDI 81kW 2002. Auto. stírání předního skla s pomocí senzoru. Ten senzor je ale to proč jsem píši. Když prší hodně, tak nestírá a když málo nebo vuubec, tak lítá jako divej...jak na tom byly tyhle octávie se senzorem stěračů? Dělalo to obecně problémy? Popříapdě...nedá se ten senzor vypnout a nebo ho deaktivovat a stírat na klasický cyklování?? Děkuji
Srpen 3, 201213 r Ptám. A jak je vidět, tak si toho nejspíš nikdo nevšimnul. Nebo že by nikdo nevědel? To se mi nezdá...nepřijde mi to jako nějaká zapeklitá situace. Každopádně tohle forum nechci nějak zahlcovat.. Upraveno Srpen 3, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Prosinec 9, 201212 r Teď v zimě se mi začala dít tahle věc na mé OI (98). Když je auto studené a zapnu stěrače, jak páčkou nahoru, tak i páčkou dolů, stírají neustále, nevypnou se, musím dát páčku do první horní polohy, pak se vypnou, po pár minutách jízdy se ale vše dá zase do pořádku. Je to docela otrava, myslíte, že stačí vyměnit celou páčku?
Prosinec 9, 201212 r Cyklovač , jsou uvnitř napálený pecky, jde rozebrat, přečistit smirkem dotyky, dělalo to u bráchovo GIV, teď je to OK. Upraveno Prosinec 9, 201212 r od Casy
Únor 1, 201312 r Ahoj, dneska se mi po cestě domů z ničeho nic zastavili stěrače uprostřed okna. Táhla i relátko pod volantem byla měněna. Motůrek zdá se vrčí, ale nechci to moc pokoušet, abych to nějak neodpálil. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu! Tomáš.
Únor 1, 201312 r Mě to u GIV dělal cyklovač stěračů, ale projevovalo se to tak, že při požadovaným jednom setření, to stíralo 10krát a pak se zastavily stěrače uprostřed okna. Na styčných plochách uvnitř cyklovače byly napálený pecky, obrousil jsem pecky a hotovo. (samozřejmě jsem musel sundat to plastový víko z cyklovače. http://www.autokelly...8f+NQ7NkWJonRs= Upraveno Únor 1, 201312 r od Casy
Únor 3, 201312 r Ahoj, tak kdyby měl někdo stejný problém, tak je po problému. S tátou jsme to rozebrali a vytočila se tam matka, takže motůrek točil, ale nehýbal táhlama nebo jak to říct. Takže dát novou matičku, protože původní jsem nenašel a je to. Zajímalo by mě kolik by si za to řekli v servisu :-) Tomáš.
Srpen 25, 201411 r Zdravím Můj problém začal tím že mi přestal fungovat levý přední stěrač.Bylo mi jasné že je něco s táhlama pro stěrače po rozebrání jsem zjistil že budou třeba koupit nové. V den kdy jsme chtěl táhla měnit se stalo něco hodně divného pro rozjezdu na křižovatce mi začali stěrače samovolně stírat i když byla páčka v nůlové poloze vypli se pouze v příadě že jsem vypl motor. Tento jev se staval náhodně někdy jeli 3 minuty někdy i 15. Zkoušel jsem vyměnit relé ale bez uspěchu. Tento problém po dvou dnech přestal ale nastal nový. Když jsem teda vyměnil táhla a nasadil stěrače zapnu tak starače jedou jen do půl okna a když se vrátí tak chcou jed pořád dolů až pod kapotu nevím si stím rady díky za rady.
Srpen 25, 201411 r Podle mě jsi namontoval ty stěrače v nedokončeném stíracím cyklu. Motor má teď tedy koncáky v půlce okna a pod kapotou. Jinak si neumím představit čím by to mohlo být.
Srpen 25, 201411 r Zkoušel jsem to asi 3x a to tak že než jsem nasadil stěrače tak jseem pustil stěrače na prázdno nechal udělat cyklus a až poté začal montovat stěrače
Srpen 25, 201411 r jo, ale jinak dojede do vypínací polohy motor,který "tahne jen sám sebe a převodovku a jinak zatížený ještě táhly a stěrači" Tak na to pozor.
Srpen 26, 201411 r Začal bych "odpojením" táhel z motorku a ten nechal naprázdno dojet do "domácí" polohy. Pak bych se podíval na jiné auto v jaké poloze je mechanizmus, když jsou stěrače "doma" a podle toho bych to smontoval. Nejsou náhodou na mechanizmu a na motorku nějaké značky?
Srpen 26, 201411 r Nevím, netvrdím, že tam jsou. Taky jsem měnil mechanismus, ale už nevím jak, složil a zprovoznil jsem to napoprvé. Měl jsem ho vyndaný z auta, to určitě, chtěl jsem ho rozhýbat, tudíž byl odpojený i od motoru, to se nepovedlo, tudíž jsem koupil nový a vše pak poskládal zpátky a celé vložil do auta. Pak jen nasadil stěrače. Fakt si to už nepamatuju, víc Ti neporadím.
Říjen 22, 201410 r Nevim cim to je, ale najednou mi zacali "poskakovat" predni sterace po skle. Myslel jsem, ze jsou uz spatne, tak jsem zakoupil nove a problem je stejny. Jedna se o flat sterace, ted jsou koupil original Skoda, tedy Bosh AeroTwin... Kdyz sterace vyklopim a zkusim zda jezdi naprazdno, tak se pohybuji v poradku. Neresil jste nekdo podobny problem? Nebo co by jste poradili? Premyslim uz nad nejhorsim, ze bude asi nutne vymenit ten mechanismus, ale to bych videl jako posledni moznost, nechce se mi za to zbytecne vyhazovat penize, pokud muze byt problem i jinde. Diky za pripadne podnety k reseni.
Říjen 22, 201410 r To je "problém" v kolmosti stírátka ke sklu. Říká se tomu "úhel náběhu vzduchu" (i když nevím proč, protože to jistě dělá i když stojíš, tak to s nějakým náběhem vzduchu má asi málo společného) Ohýbat (zkrucovat) - pokus - omyl. viz příloha úhel náběhu vzduchu-fabia.pdf Upraveno Říjen 22, 201410 r od McMatej
Říjen 23, 201410 r nechal bych cely mechanismus promazat avycistit... matne si vzpominam, ze octa I mela se steraci problemy snad v tom mechanismu ? Mne to delala felda, nove sterace a skakaly jak koza, takze vycistit, promazat mechanismus a bylo to OK
Říjen 23, 201410 r Mně rachotí zadní stěrač na fábii. Původní rachotil strašně moc - skoro jsem se vždy lekl při zapnutí. Koupil jsem nový - ale pouze stěrač - dělalo to méně a nyní se to možná trochu zhoršilo. To rameno je plastové, takže asi jedině vyměnit za nové.
Říjen 23, 201410 r Nevim cim to je, ale najednou mi zacali "poskakovat" predni sterace po skle. Začal bych "nakroucením" ramínka stěračů, už se to tu řešilo mockrát...
Říjen 23, 201410 r Samožřejmně že v první řadě zkroutit. Když budeš sledovat pohyb stěrače po skle, tak v době kdy stěrače skáčou tak tlaří břit před sebou, jako "proti srsti". V okamžiku kdy se břit překlopí, tak skákání přestane.
Prosinec 8, 201410 r Octavia I combi 2000. Když ťuknu páčku na stěrače dolu nebo k sobě, má to setřít mám dojem 3x. Jenže ono to začne stírat, setře třeba 6x nebo 7x a pak to skončí v půlce okna. Napravit to jde většinou tím že páčku hodím nahoru jako na normální stírání a vrátím dolu. Pak už se to zastaví většinou správně. Kde je problém? Čím se řídí ten počet setření 3x? Je to v páčce nebo je někde ještě najaký relátko co to řídí?
Prosinec 8, 201410 r relé stěračů , aspoň v mém případu, je uvnitř vypálený dotyk, styčná ploška dotyku. Přeletuju , přebrousím a stírám. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/elektrosoucasti/ridici-jednotky/11413-rele-steracu-octavia.html Upraveno Prosinec 8, 201410 r od Casy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.