moody Vloženo 8. leden 2007 Vloženo 8. leden 2007 Prosím o radu. Přestalo mi vyhřívat sedadlo řidiče.Sedadlo spolujezdce hřeje. Pojistka 15V na pozici 63 je v pořádku,kabely pod sedákem /vizuelně/ také. Kde mám hledat závadu a jak? Pokud by byla vadná el. vložka,kolik taková oprava přibližně stojí? Jedná se o Fabii 1.4 16V Elegance r.v.2002. Citovat
profor Vloženo 8. leden 2007 Vloženo 8. leden 2007 (editace) skus vybrať lavy ovladač a namiesto neho pripojit pravy ovladac edit: hm teraz ma napadlo ze ma iny konektor ale skusit by sa to dalo keby si vybral z nich tie kodovacie farebne zapadky myslim ze mas este dve RJ takze aj RJ moze byt vadna, skus vymenit a keby si mal sedak vadny chodia tu komplet po 2000CZ tusim tak si to vyrataj:-) Editováno: 8. leden 2007, autor: profor Citovat
moody Vloženo 10. leden 2007 Autor Vloženo 10. leden 2007 Skutečně se jedná o vadnou elektr.vložku sedáku. Cena za nový díl a montáž se pohybuje kolem 2.300 až 2.500.-Kč. Jinak díky. Citovat
Jar_da Vloženo 10. leden 2007 Vloženo 10. leden 2007 myslím, že Bylzde nabízel spolu s pedály RS v bazaru, jasně že samostatně, ale v té inzerci Citovat
century Vloženo 10. leden 2007 Vloženo 10. leden 2007 Skutečně se jedná o vadnou elektr.vložku sedáku. Cena za nový díl a montáž se pohybuje kolem 2.300 až 2.500.-Kč. Jinak díky. Já mam ten samí problém. vadný sedáky u řidiče. Taktéž mi to nevyhřívá. už dva roky říkám, že to dám opravit a ještě jsem se k tomu nedostal. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.